augustus 02, 2013

Winters Mini Rodini #2





De mussen vallen van het dak, maar wij zijn alweer volop bezig met de Autumn Wintercollectie van 2013/2014. En hoewel we graag nog lang willen genieten van het mooie weer is het straks ook weer lekker om zo'n heerlijke warme sweater aan te kunnen of je te warmen in een heerlijke warme jas.
De Mini Rodini collectie AW13/14 is zo'n collectie waar we altijd naar uitkijken en we kunnen niet anders zeggen dan dat hij weer waanzinnig is. ! Ja, als het om Mini Rodini gaat staan we altijd weer in de rij! Want dat willen we hebben. En niet in de laatste plaats om zijn coole prints, de mooie stoffen en de fijne pasvorm. 
De collectie is weer heerlijk compleet en bestaat o.a. uit sweaters, broeken, jassen, leggings en jurkjes. En aan de kleintjes is ook volop gedacht. Zo vinden we het pakje met de pinguïns to cute. En zoals we inmiddels van Mini Rodini gewend zijn, zijn er dus weer volop aanwezige prints gebruikt. Prints van de hand van de Zweedse illustrator en tevens oprichter Cassandra Rhodin, waarbij ze zich dit keer heeft laten inspireren door winter resorts, inclusief juwelen, paarden en pinguïns en draagt de mooie naam "Aspen Chamonix C'mon Let's go ski".
De panter prints zijn ook weer alom aanwezig. Heerlijk prominent schitteren ze op shirts, broeken en jassen..en op die leuke tas. Maar dit keer zie je ook volop tijger- en camouflage prints. En dan gaan we nog even door...strikjes, touwen, bergen en..daar is ie weer..de pinguïn! Wederom een echte Musthave collectie die je kunt shoppen bij Orange Mayonnaise.

Mini Rodini AW13 Sneak Peek
Mini Rodini AW13 Sneak Peek
Mini Rodini AW13 Sneak Peek
Mini Rodini AW13 Sneak Peek
Mini Rodini AW13 Sneak Peek
Mini Rodini AW13 - Aspen Chamonix C'mon Let's Go Ski!

----

For the original post, see > KidsRoomZuid blog

Geen opmerkingen: