juli 04, 2017

GIRLY EN STOER

by


DEZE OUTFIT VOOR MEIDEN IS GIRLY EN STOER TEGELIJK
Het grijze rokje van Pinata Pum kan je heel girly stylen met een lief bloesje of shirtje, maar wij hebben ervoor gekozen om hem te combineren met een topje met een uitgesproken print. Deze top is van Hugo loves Tiki en hebben we gekocht bij Orange Mayonnaise. Ik vond hem ook vrij toepasselijk, omdat het meisje in de top ook nog wel eens zo met haar ogen wil draaien.

Het denim jasje hebben we tijdens de Kidsfashion Fair in Houten gekocht bij Meet Mister Fred. Daar waren we allebei gelijk helemaal verliefd op. Het is een vintage jasje dat helemaal “gepimpt” is. Op de achterkant zit een gave zwart-witte retro print van Jim Morrison en verder is hij versierd met kant, bandjes en andere soorten stoffen. Vooral zo gaaf omdat ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn en dus allemaal nèt iets anders en dus uniek zijn.

De haarband met roggen-print is van nOeser en dus eigenlijk bedoeld voor kleinere kinderen. Maar hij past Noémi ook (ikzelf heb hem ook gepast en met een beetje oprekken, past hij mij zelfs) en kijk eens hoe gaaf hij staat. Hij maakt deze toffe outfit helemaal af.

De bril is, zoals al eerder vermeld, van Polette.

De foto’s zijn ook deze keer weer gemaakt door Arma fotografie.------

For the original post, see Just by Manon blog !

Geen opmerkingen: