december 07, 2012

PARTY OUTFIT blog post @ JustByManon with Orange Mayonnaise link ...!



Feestelijke outfit voor meiden


Kun jij je voorstellen dat we over 3 weken kerst alweer achter de rug hebben? Op het schoolplein, in de winkels, op straat iedereen hoor je klagen over een te drukke december maand. Oke, ik kan daar zelf ook altijd heerlijk over mee praten, maar dan hebben wij op 19 december ook nog een kinderverjaardag te vieren van Thom.
Dit jaar steek ik het anders in, ik ga genieten! De lichtjes buiten hangen al in de bomen, de kaarsjes in huis gaan iedere avond aan én ook de kerstboom staat al te pronken in de woonkamer. Met de 7e verjaardag van Thom, 2 heerlijke kerstdagen met familie & een geweldige Oud & Nieuw samen met 20 vrienden in het vooruitzicht, mag ik toch ook helemaal niet klagen?
Voor jullie meiden heb ik me even gestort op de mooiste en meest feestelijke outfits! Probeer vooral los te laten dat feestelijk, glitter & glam niet alleen bedoeld is voor de december maand, dat zou immers zo zonde zijn!
Superstrash girls heeft een prachtige collectie gemaakt om feestelijk & fabulous mee voor de dag te komen. De mooie feestjurk met ruches, de stoere grijze jeans met all over zilveren sterren en het gave chiffon laagjes rokje koop je hier. Voor een beetje rock, ga dan voor het gave zwarte biker jasje, de zilveren slim pant , het uniform jurkje en de stoere zwarte laarzen. Zie je jullie dochter graag in de chanel look items van Supertrash deze zijn hier te koop. En nu helemaal leuk, ze zijn in de uitverkoop!
Laat je dochter schitteren in Supertrash!
Supertrash feestelijk in Chanel look style
Supertrash met zilveren slimfit jeans
Supertrash mooi chiffon rokje met stoer biker jasje gecombineerd.
Supertrash ruches jurkje, ook in blauw verkrijgbaar.
Supertrash het meest gave uniform jurkje!
Supertrash de mooie ‘donkerrood’ is echt een kerst chique kleur.
Supertrash mooie leather look legging
Supertrash chique zwart jurkje
Supertrash feest collectie 2012-2013

For original post, SEE > http://www.justbymanon.nl/2012/12/feestelijke-outfit-voor-meiden/

Geen opmerkingen: