december 31, 2012

Pinterest post by JustbyManon.nl blog



De beste kindermode pins van Pinterest

In september ’12 zijn we gestart met pinterest Justbymanon.  Wat is er leuker dan al het moois wat we overal op het internet tegen komen te pinnen op speciale boards. Sommige foto’s ter inspiratie andere om later weer te gebruiken voor de blogs… Alles wat we pinnen is onze style en heeft alles te maken met kids & fashion!
Op pinterest hebben we momenteel bijna 4000 volgers, iets waar we ontzettend trots op zijn!
Vandaag laten we jullie de beste pins zien, pins die het vaakst ge-repinned zijn en waar de leukste reacties op kwamen. Veel van die pins komen van het Pinning Friends board, het gezamenlijke board waar volgers van mijn blog, andere bloggers, designers en kindermode labels met zijn allen de beste kindermode laten zien.
We zitten met dat board dicht op de markt, en laten dagelijks nieuwe sneak peek zien, maar ook kleine details waar designers door geïnspireerd raken worden getoond…  Volgen jullie Justbymanon pinterest al?
Het beste overzicht van kindermode pins 2012 op Pinterest via Justbymanon.
Sneak peek zomer 2013 via pin, prachtige sneak peek beelden worden er altijd getoond op het mooie blog Smudgetikka. Thanks for sharings your beautiful style at Pinning Friends Board.

Geweldige zomerse look via pin op Pinning Friends board. Credits Irene Youssef, thanks for sharing your beautiful kidsfashion style

Mooie sneak peek van het geweldige Nederlandse Label Supertrash for Girls zomer 2013 via Orange Mayonnaise.
Cool fashion via pin Pinning Friends Board. Credits Pop Street Kidz they show us a great style.
Deze cute hooded sweat via pin, justbymanon Pinning Friends boards.
American Outfitter zomer 2013 via Justbymanon.nl
Pin via Sonja Termaat op het Pinning Friends board, bedankt Sonja voor het showen van je inspiratie en geweldige kindermode style het afgelopen jaar!
Deze geweldige jurk werd gepinned via ClaradeParis.com op het Pinning Friends board en was favoriet bij velen. De regenboog en de zilveren wolk jurk zijn een inspiratie voor velen… via Etsy.

Mooie kleuren en style mix via Stylebistro.com via pin op Justbymanon summer 2013.

Op het Accessoires board vind je mooie dik gebreide shawls, mutsen, sokken maar ook deze geweldige beenwarmers pin via Smashedpeasandcarrots.blog

Baby fashion is één die hoog op mijn beste voornemens staat, de baby’s kunnen hun lol op in 2013, er komt meer inspiratie voor jullie!  De pin van Babe & Tess is onze favoriet…

Zonder mooie jeans kunnen we niet, vandaar het inspirerende board I Love Denimfor the love of jeans! Deze geweldige pin mag daar absoluut niet bij ontbreken.

Via words, pin Love
Iedereen bedankt voor het mee-pinnen, liken, re-pinnen en volgen op Pinterest! We kijken uit naar een geweldig inspirerend 2013.

Geen opmerkingen: