januari 15, 2015

GRAY LABEL - SS15, A CLASSY LOOK

by








Naast het schrijven van de eerste blogs, was er ook de shopgids die gevuld diende te worden met de beste shops. En dus werden teksten gemaakt, links ingevoerd, zodat jullie gemakkelijk de shops kunnen bezoeken en natuurlijk foto’s bijgevoegd. Gray Label vroeg of ze foto’s mochten aanleveren van de nieuwe collectie die ze net hadden gemaakt, maar die nog niet waren gepubliceerd. Tuurlijk, heel graag zelfs! En ontving ik, nog geen 24 uur voordat de site live ging, als allereerste de foto’s van SS15 Gray Label in de mailbox. WOW! Wat een mooie collectie. We kennen Gray Label, het Amsterdamse Label met hoge kwaliteit basic’s die de nadruk leggen op eenvoud en duurzaamheid.
Voordat Blender online ging hebben we heel wat dagen, avonden en zelfs nachten gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Zoiets blijkt altijd meer werk te zijn dan je vooraf hebt ingeschat. Bovendien wilden we niet te lang wachten met live gaan. Ik bedoel, juist nu worden de zomercollecties uitgeleverd. En een mooi streven was om voordat de eerste drop van Bobo Choses online ging, live te gaan. And we did it!

IMG_3897


Je moet dit echt gaan zien: De salopette, het zomerjurkje, de playsuit zowel met lange pijp als ook met korte pijpjes voor de zomer. En natuurlijk zijn er ook de basicshirts, beanies, babybooties en baggybroekjes. Het meest in het oog springende item uit de collectie is natuurlijk de salopette. Een kledingstuk dat een revival doormaakt. Het roept bij mij herinneringen op aan vroeger, en nu willen we hem weer in de kast. Het leuke nieuws overigens is dat Gray Label de maatvoering verruimd heeft naar t/m 8 jaar. Voor Daan ga ik nog op zoek naar een mooie salopette. Deze zou hem alvast geweldig staan.
Je vindt SS15 hier by Orange Mayonnaise !

IMG_3967IMG_4214IMG_4263IMG_4360


For the original post, see Blender Magazine online
GRAY LABEL at Orange Mayonnaise and more….

Geen opmerkingen: