mei 24, 2016

4X LEUKE SANDALEN VOOR KINDEREN

by De afgelopen week was lopen op schoenen niet echt een optie… Het was er simpelweg te warm voor, ook voor kinderen. Sandalen zijn dus plotseling onmisbaar geworden in de kledingkast van jouw kind. En hoewel dat in Nederland zomaar weer kan veranderen, bij deze toch de leukste sandalen voor kinderen. 
salt water originals sandalen

Salt Water Originals sandalen

Waarschijnlijk heb je wel eens van de Salt Water sandalen gehoord. Ze zijn wat duurder dan sandalen van grotere ketens, maar enorm populair en niet zonder reden natuurlijk. Inmiddels zijn er meerdere modellen en kleuren verkrijgbaar, maar de Salt Water Originals zijn bij veel leuke shops te koop én uiteraard ook online. Bekijk alle modellen van Salt Water sandalen bij Orange Mayonnaise.
gray label sandalen

’s Avam & Gray Label sandalen

Ook bij Gray Label, bekend van de prachtige basics, kun je terecht voor sandalen. Er is een soort sandaal verkrijgbaar, maar het model is uniseks en naar Gray Label’s eigen zeggen van uitstekende kwaliteit. Bekijk de sandalen bij Gray Label.
h&m sandalen

H&M sandalen

Ook H&M gaat mee in de trend van leren sandalen en verkoopt een simpel paar leren sandalen. Er schijnen twee kleuren verkrijgbaar te zijn, maar online is er weinig verschil te zien. Deze sandalen zijn heel betaalbaar. Bekijk de sandalen bij H&M.
zara sandalen

Zara sandalen

Ook Zara verkoopt leren sandalen in een soort birkenstock model, maar origineler zijn de sandalen met camouflageprint. De sandalen kunnen prima uniseks gedragen worden, maar je vindt ze bij de jongensafdeling. Moeder van een meisje? Bekijk ook zeker de sandalen op de meisjesafdeling voor toffe etnische prints, franjes en verschillende kleuren. Bekijk de sandalen bij Zara.
-----
For the original post. see MamaLifestyle.nl blog

Geen opmerkingen: