december 30, 2016

I WANT IT ALL


by


Yessss…today is the day! Vandaag hebben we heel veel kindermode SALE deals voor jullie op een rijtje gezet. Dus ga er lekker voor zitten en sla vooral je slag, want daar is dit blog voor bedoeld!

Na het enorme succes van onze BlackFriday Kindermode deals, hebben we besloten om nog een keer zo’n gigantisch gaaf blog erin te gooien. Aangezien alle shops zo na de kerst begonnen zijn met de SALE leek het ons een topidee om alle SALE deals op het gebied van kindermode voor jullie op een rijtje te zetten. En dat resulteert weer in een mega lijst met Sale deals van de tofste (web)winkels. Sommigen zelfs met een speciale actie voor JustbyManon lezers. Daar wil je bij zijn

Ik weet niet of jullie, net als wij, lekker thuis zijn met de kids vandaag. Maar dat is natuurlijk het uitgelezen moment om er eens even lekker voor te gaan zitten. Een extra Netflix filmpje mag best in de kerstvakantie! Geeft jou lekker even de tijd om er lekker voor te gaan zitten en eens even te snuffelen tussen alle deals die we weer jouw kant opslingeren.

Dus zet Netflix (of de tv/tablet) voor de kids nu maar even aan….wij wachten wel even…..haal een kopje koffie/ thee/ chai tea latte, vergeet de inlogegevens voor online bankieren of je creditcard niet! Heb je de kinderen ook voorzien van een natje en een droogje? Installeer je dan achter de computer en maak je klaar om nu echt ongestoord gaan shoppen….
Here we go!!!!!----

Het is nu WINTERSALE bij Orange Mayonnaise. Met kortingen tot 30% op een grote selectie van de mooie winterartikelen. En dat terwijl de winter pas net is begonnen…. LUCKY YOU !
-----For the original post, or all other deals, check out Just by Manon.blog !

BewarenBewaren

Geen opmerkingen: