december 01, 2016

SNEAK PEAK GRAY LABEL - SS17

by

EEN DAG IN HET ATELIER


Terwijl het buiten koud is en we nog bezig zijn met de laatste cadeaus voor het sinterklaasfeest, blikken we alvast vooruit. Naar lente/zomer 2017. Ik kan niet wachten tot de zon weer volop gaat schijnen, de dikke truien en jassen weer de kast in kunnen en het eindelijk lente wordt.

Een kleine sneak peak van dit alom gerespecteerde Amsterdamse Label. En wat vind ik de nieuwe kleur Sage mooi met het mosterdgeel.

Duik met Gray Label het atelier in en ontdek de veelheid aan kleuren en stijlen die de kunstenaar in ieder kind losmaakt. Overgooiertjes, laag zittende broeken, zachte sjaals zonder naad, wijdvallende baby broekjes, lange rokken en baby speelpakjes. En ze hebben een nieuwe groene kleur aan het pallet toegevoegd: Sage. Allemaal voor kleine Picasso’s, die tussen tafels gevuld met alle tinten kleurpotloden bewegen terwijl ze hun lievelingsliedje neuriën en een paar potloden kiezen, die ze mee terugnemen naar de tekentafel. Dit is de plek waar ideeën ontstaan en dromen tot leven komen

----


For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: