maart 21, 2018

HIP BY BIKE

by


ZO STAPT JE DOCHTER SPRING PROOF OP HAAR HIPPE ALPINA OCEAN MEISJESFIETS!

Nu de lente weer begonnen is en de temperaturen weer omhoog zullen gaan, is het niet alleen tijd voor een nieuwe garderobe. Maar zullen we ook weer iets sneller de fiets pakken dan de auto. Helaas kom je er dan vaak achter dat je dochter niet alleen een nieuwe kledingmaat heeft, maar ze ook aan een grotere fiets toe is.

ZO STAPT JE DOCHTER SPRING PROOF OP HAAR HIPPE ALPINA OCEAN MEISJESFIETS!

Mogen we je dan dit exemplaar even laten zien? Dit is het nieuwste model van Alpina? En hoe mooi is hij? De Alpina Ocean meisjesfiets is een beauty in de stijl van een beachcruiser. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, stuk voor stuk echt DE kleuren waar meiden blij van worden. Vrolijke kleurtjes en met roze accenten. Het oldschool fietsmandje is ook een topper en daar kan ze perfect haar schooltasje instoppen.
Speciaal voor vandaag hebben wij een top 10 styling gemaakt zodat jouw dochter qua outfit helemaal matcht met haar hippe Alpina Ocean meisjesfiets. Benieuwd naar de ontbrekende 4e kleur? Bekijk alle kleuren en maten op de Alpinafietsen website.
Shop de items via onderstaande links!
  1. Alpina Ocean warm grey 2. sporty top van Stella McCartney kids  3. gestreepte broek van Mini Rodini 4. Yporque fringed top 5. Alpina Ocean meisjesfiets roze 6 Golden Goose sneakers voor kinderen  7 badstof culotte van Popupshop  8 Lila jumpsuit van The Animals Observatory  9. Alpina Ocean lavendel 10. True Love crew love Little Man Happy shirt  


-------


For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: