april 04, 2018

FASHIONSHOOT NUNUNU - SKULL EN YOGA

by


De SS18 collectie NUNUNU is weer met veel enthousiasme ontvangen. Een urban coole collectie met een veelheid aan prints, borduursels, stoere items en een gave coole kleur.

Bovendien presenteert NUNUNU voor hun lente- en zomercollectie 2018, kunstenaar Shay Id Alony. De samenwerking tussen de Israëlische kunstenaar, geïnspireerd door mythologische figuren en Afrikaanse stammen, en het designer-duo achter NUNUNU geeft de SS18 collectie sterker dan ooit die alternatieve kijk op kinderkleding waar NUNUNU voor gekend staat.

Shay Id Alony en de designers achter NUNUNU leerden elkaar kennen in 2014 op een tentoonstelling waar de titans werden voorgesteld: zeven houten mythologische figuren, geïnspireerd door de Afrikaanse kunst. Op dat ogenblik wisten Iris en Tali dat een samenwerking met NUNUNU voor de hand liggend was.

Het is dan ook de Israëlische kunstenaar die de doodshoofd print ontwierp voor de SS18 collectie. Voor het eerst worden deze doodshoofden niet alleen geprint, maar ook geborduurd, wat de collectie een eigenzinnig en opvallend karakter geeft.

Overigens wordt de samenwerking met Shay Id Alony benadrukt door een tweede print die dit seizoen in de kijker staat: de braille-print.

En dus kozen we natuurlijk voor de Skull print. Maar op welk item. Hij is er namelijk in vele varianten. We kozen voor de yoga overall in de kleur poederroze. Een top item voor al die zomerse dagen die er gaan komen. Jawel, als we de weersverwachting mogen geloven wordt het eindelijk mooi weer. Eindelijk! En kunnen dus eindelijk al onze zomeritems uit de kast getrokken worden.

Nog even een fijn weetje: de yoga overall bevat drukknoopjes aan het broekje. Luiers wisselen gaat dus gemakkelijk! Ook daar heeft NUNUNU over nagedacht.

Beau is 18 maanden en draagt maat 2-3y. Nu nog lekker ruim, maar even groeien en de broekspijpjes gaan zo cute poffen.

NUNUNU vind je online bij Orange Mayonnaise

NUNUNU vind je hier 

---

For the original post, see Blender Magazine blog online

Geen opmerkingen: