februari 06, 2014

Musthaves - Winter 2014

Trend - Bomberjacket kidsfashion AW 2014:2015
Musthave item: Bomberjackets
Een item dat wij bij vrijwel elk merk terug zagen komen, was voor winter 2014 duidelijk het bomberjack. Het trenditem uit de jaren 90 komt dus weer terug en hoe! Hipper dan hip, effen of met een gaaf printje. Alles kan en alles mag.
TREND vintage metallics kidswear AW 2014:2015 kids fashion winter
Musthave item: Vintage metallics
De metallictrend van komende zomer blijft in de winter 2014 voortduren. Vooral goud was volop aanwezig. Waar wij erg enthousiast van worden zijn vintage metallics. Metallic items die een distressed look hebben en daardoor echt zo’n rauwe, rockstar-uitstraling hebben.
TREND BIRDS ANIMAL prints AW 2014:2015 kids fashion kidswear

Musthave item: Bird/animal prints
Dierenprints zijn van alle jaren en alle seizoenen en ontbreken winter 2014 ook zeker niet in de collecties, maar echt zo overdreven aanwezig als de afgelopen seizoenen zijn ze niet meer. Ook de armyprint lijkt volgende winter bij de meeste merken niet terug te keren. De nieuwste trend op het gebied van prints zijn vogels en veren! Vrijwel alle merken lieten één of meerdere items met vogels of veren voorbij komen in hun collectie. Van een subtiel, lief klein vogel-opdrukje tot all-over prints van vogels.
Ook de term Polar Vortex die de laatste tijd veel in het nieuws is, kan volgende winter erg letterlijk genomen worden met prints van pinguins en ijsberen.
TREND - Fuzzy fabrics AW 2014:2015 kids fashion

Musthave item: Fuzzy fabrics
Zien we qua prints al veel vogels en Pooldieren voorbij komen. Ook in de stoffen zien we hun warme vachten en verendekjes terug. Wat de temperaturen dus ook gaan doen in de winter van 2014, koud zullen onze kids het niet hebben met al die heerlijk warme, fuzzy fabrics die we gespot hebben in Parijs.
TREND COLLAR kidswear AW 2014-2015
Musthave item: Kraagjes
Hèt musthave item voor winter 2014 is zonder enige twijfel een kraagje! Overal waar we keken zagen we kraagjes. Met name van die ronde Peter Pan kraagjes waren erg veel aanwezig. Mocht je nou net een item op het oog hebben zonder kraagje: geen probleem, want ook losse kraagjes waren overal te vinden. Tof om een stoere trui te combineren met een kanten kraagje of juist een kraagje van borg.
Ook het heuptasje maakt zijn comeback in de kindermode en dan niet zoals in de jaren 90 op de heupen, maar schuin over de borst gedragen. Dus op 1 schouder en over de borst langs onder de andere arm door.
----
For the original post, see JustByManon blog

Geen opmerkingen: