februari 11, 2014

True LOve

logo


Beau LOves zomer 2014

beau loves ss 14

Al een tijdje zien we beelden voorbij komen van de zomercollectie van Beau LOves en wat worden wij blij van de geweldige prints die voor zomer 2014 weer voor ons in petto hebben.


Zoals altijd wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de print met maskers, welke zo typerend is voor Beau LOves. Ook heeft Beau LOves er elk seizoen een nieuwe print bij. Was ik afgelopen winter al helemaal lyrisch over de ‘abstracte konijnen’- print. Dit seizoen is er een overtreffende trap gekomen in mijn lyrisch-heid. BeauLOves komt met een geweldige kattenprint! En dan natuurlijk geen schattige poesjes, maar een stoere gestileerde versie van een kattenhoofd. En oh, wat vind ik die het einde. Vooral in combinatie met mint vind ik hem echt helemaal te gek.
En dan de kleuren. Ook die zijn zo ontzettend mooi. Behalve zwart, wit en grijs worden ook de kleuren lila, geel en dus ook mint gebruikt. Vooral in combinatie met elkaar geven die kleuren een redelijk gewaagd, maar oh zo mooi beeld. En wat dacht je van de kleur die door Beau LOves omschreven wordt als Sandstone Neon Fleck? Een beetje beige-lichtroze achtige kleur met neon draadjes erdoor geweven. Combineer die met geel of mint voor een echt WOW-effect!
Beau Loves heeft zichzelf overtroffen met deze fantastische zomercollectie, maar ook de nieuwe lifestyle collectie met prachtig bedtextiel is stuk voor stuk een wanna have voor mij…
Een mega uitgebreide collectie van Beau LOves fashion & lifestyle is gelukkig nu online bij Orange Mayonnaise.
beau loves ss 14BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014 BeauLOves zomer 2014  beau loves ss14
All photos by the lovely Flannery O’Kafka
---
For the original post, see JustByManon.nl

Geen opmerkingen: