april 05, 2015

SALT CITY EMPORIUM - FASHIONSHOOT


by
Blender Magazine

Samenwerken met een merk uit de USA. Tja, dan zit je als blogger op de goede weg….Want dit seizoen ontvingen we al mooie pakketjes uit Denemarken, Polen, Nederland ..en nu dus Amerika. We werken enkel samen met merken waar wij volledig achter staan. Merken die wat ons betreft een toevoeging zijn aan je garderobe. En Salt Sity Emporium is zo’n merk. Een fashionlabel uit  Utah dat gerund word door een groep creatievelingen. Hoe dat precies zit kun je nog eens lezen in de blogpost die we er onlangs over schreven.
Meestal is het zo dat wij de items uitkiezen die we in de blogpost gaan gebruiken.. De items die het dichts bij onzelf liggen. En in dit geval zou dat ook zijn…en kozen we de Courage First Romper...ooh dat vinden we die gaaf..en wat hadden we heb graag aan de garderobe toegevoegd deze zomer.
Maar soms lopen dingen net even anders, en kregen we inderdaad het pakketje thuis. Met de groene apple legging en het leuke shirtje met de Flying Chimp.  Wat een toffe prints & fijne kleuren. Dus maakten we er deze blogpost mee. Want alle items uit de zomercollectie zijn topstukken. Niet te missen hierin is de High Waisted Romper.
Be inspired, and have some Courage!
salt1salt2salt3salt4salt5salt6salt7salt8salt10

He wears: Salt City Emporium Apple Legging  // Shirt Flying Chimp Tee Salt City Emporium //  Rainboots Haiavanas // Hat from Ibiza

----
 For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: