september 08, 2015

WINTER WARM – DE WINTERJASSEN TRENDS 2015

by


Comfortabel en warm dat is wat de meeste moeders zoeken in de winterjas van hun kind. En natuurlijk moet zo’n winterjas er ook nog een beetje mooi uitzien. Niet al te snel vies worden en goed wasbaar zijn. Oh, en bij voorkeur ook nog een winterjas waar niet het hele schoolplein mee rondloopt. Best een uitdaging! We helpen je alvast een eindje op weg. Voor jongens en meisjes hebben we de leukste winterjassen (o.a. uit onze webshopgids) verzameld.
We weten het wel hoor, het is nog lang geen winter. Zomer zelfs nog. Maar als je naar buiten kijkt… en als je een beetje keuze wilt hebben dan moet je nu op zoek.

Winterjassen Trends 2015

prints en details winterjassen trends 2015
#1 Prints en details – van links naar rechts: Parka Kattenjas van Emile et Ida via Orange Mayonnaise, 4FunkyFlovours winterjas, Mini Rodini jas met muizen print.
meisjes winterjassen mon petit loup
#2 Tijdloze fashiontrends zoals de klassieke A-lijn jas en de houtje touwtje jas kunnen gewoon altijd; Meisjes winterjassen van Mon Petit Loup.
furry winterjassen nepbont
#3 Nepbont blijft een trend – ook deze winter zie je heel wat fluffy jassen; van links naar rechts: Furry Belrose winterjas, American Outfitters, Furry coat back to school van H&M.
winterjassen jongens
#4 Stoere kleuren krijgen een ‘oil wash’ waardoor ze een beetje een verwassen effect krijgen; van links naar rechts: Grijze dons jas van Zeeman, a-symetrische Nununu bikerjas, jas met print groene voering via Zeeman.
Een aantal van de genoemde webshops zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids
----
For the original post, see MoodKids Magazine Blog
For more outwear, check out our SHOP HERE

Geen opmerkingen: