november 12, 2015

NIEUWE COLLECTIE CAVALIER

by

cavalier 9

Nieuwe collectie Cavalier
Al meerdere keren hebben wij geschreven over Cavalier. Elke keer weer weten Angela en Perry, de mensen achter Cavalier, ons weer te verrassen met gave, zij het ietwat over the top, items. Fashion forward is zeker één van de termen die bij de collecties van cavalier past. Met name door de verrassende belijningen van de kleding en de vooruitstrevende thema’s.
Deze keer heeft Cavalier een nieuwe verrassing voor ons in petto. Ze hebben namelijk een shirt en een jurk voorzien van grote glow in the dark stippen. Geweldig natuurlijk, want welk kind wil dat nou niet. Afgelopen zomer waren we op de KID beurs in Parijs op de stand van Cavalier en kregen we voor onze kids een paar glow in the dark veters mee. Die waren dus direct favoriet bij mijn dochter, ze moesten in haar favoriete paar Dr. Martens en elke keer dook ze weer de wc in om te kijken of ze nog steeds licht gaven. Succes gegarandeerd dus met glow in the dark!
Maar niet alleen de glow in the dark items zijn mooi. Alle items van Cavalier zijn stuk voor stuk eyecatchers waar met veel aandacht voor detail aan gewerkt is. Geen opvallende of felle kleuren deze keer, maar zwart, wit en grijs domineren de collectie. daar wordt het niet minder mooi van hoor! In tegendeel, juist die gematigde kleuren passen perfect bij de toffe prints en fantastische designs en maakt de collectie ook heerlijk draagbaar.
Je shopt Cavalier bij Orange Mayonnaise.
cavalier 7cavalier 6cavalier 5cavalier 2cavaliercavalier 8
-----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: