december 05, 2015

SNEAK PEEK / MISS RUBY TUESDAY SS16


bymiss ruby tuesday ss6 2
Sneak Peek Miss Ruby Tuesday SS16
Meidenmama’s opgelet! We hebben vandaag een sneak peek voor jullie waar jullie van gaan smelten.
Miss Ruby Tuesday heeft een spring-summer collectie voor ons in petto waar je U tegen zegt. In dezelfde prachtige materialen die we van Miss Ruby Tuesday gewend zijn. En dan de kleuren en de kleding zelf: WOW, WOW, WOW! Geen schreeuwerige, opvallende kleuren voor Miss Ruby Tuesday, maar een prachtig gematigd kleurenpallet. Alle jurkjes, rokjes, shirtjes, vestjes en broekjes hebben de absolute WOW factor. Het ene na het andere item dat voorbij komt, zou ik zo in de kast van mijn dochter willen hangen. De kleding ziet er eenvoudig uit, maar juist door de mooie materialen en de bijzondere details heb je een echt musthave item in de kast hangen.
Afgelopen winter was het dik gebreide oversized vest één van de absolute toppers uit de collectie en ik kan jullie vertellen dat ik wéér zo’n topper heb gezien. Voor de zomer is hij van een dunner breisel en zijn de mouwen iets korter, maar oei oei het blijft een beauty.
Zodra de nieuwe SS16 collectie van Miss Ruby Tuesday te koop is, zullen we jullie dat uiteraard gelijk laten weten. Tot die tijd moeten we het nog doen met de wintercollectie, welke overigens ook “to die for” is.
miss ruby tuesday ss16miss ruby tuesday ss16 5miss ruby tuesday ss16 4miss ruby tuesday ss16 3miss ruby tuesday ss16 1

-----

For the original post, see Just by Manon blog

SHOP Miss Ruby Tuesday collection HERE at Orange Mayonnaise !

Geen opmerkingen: