augustus 24, 2016

NO OUTFIT OF THE DAY

by
logo


NO outfit of the day

Nou ja, eigenlijk wel een outfit van de dag, maar dan eentje waar het woord NO in het middelpunt staat.

Is ‘nee’ ook het favoriete woord van jouw kind? Of begint de naam van jouw kind misschien met NO? (Net als bij mijn dochter NoĆ©mi, die ik dus vaak No noem) Dan is deze legging dus toch perfect? Ook voor alle andere kinderen is het een hele leuke legging en dus echt niet alleen maar als het voor jullie ook een betekenis heeft.

Gecombineerd met die trui met onwijs gave print van Nederlandse ontwerper Antoine Peters maakt je kind toch echt helemaal de blits op school? Die gympen zijn niet alleen heel handig om zelf aan te trekken met het klittenband, maar laat klittenbandschoenen nu ook nog eens helemaal hip zijn! Vroeger hadden alleen de kinderen die nog geen veters konden strikken schoenen met klittenband, maar tegenwoordig is dat allang niet meer zo.

En zo’n stoere gebreide beanie maakt deze hele outfit af en geeft het een perfecte urban look. Je kan er ook een gekleurde beanie bij doen als zwart niet de kleur van jouw kind is. Maar als ik eerlijk ben, is zwart toch wel de coolste kleur die er is.

sweater van Kidscase | legging van NUNUNU | sneakers van Veja | knitted beanie van The Animals Observatory


----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: