augustus 22, 2016

NUNUNU winter 2016


byNUNUNU winter 2016

Niet zo heel lang geleden hadden we ook al een stuk over de wintercollectie van NUNUNU. Waarom dan nu weer? zie ik je denken. Nou, dat zit dus als volgt. In juli waren er een aantal shops die al een deel van de nieuwe wintercollectie hadden ingekocht. Vandaag komt dus eigenlijk voor die shops drop 2 binnen. Andere winkels krijgen vandaag alles in één keer binnen. Klinkt verwarrend en dat is het misschien ook, maar dat maakt het ‘back to school’ feestje niet minder mooi! Want hallo!!! Deel 2 van NUNUNU ligt vanaf vandaag in de shops! En mocht je denken dat dit alles is? Nee, er komt binnenkort nog meer moois binnen in de shops. Yes, er komt dus ook nog een drop 3. Dat wordt even sparen, want van NUNUNU wil je toch alles hebben?

Ons alltime favorite urban label heeft weer de tofste items in de mooiste ruige afwerkingen. Veelal in zwart en grijs, maar als echte accentkleur die geweldige burnt-orange kleur, wat een supermooie kleur is dat. Ook lichtroze is deze winter toegevoegd om wat kleur te brengen in het monochrome palet.

Iedereen die drop 1 al heeft gezien, kunnen we gerust stellen, want in deze nieuwe drops zitten echt weer briljante nieuwe items. Zoals de jumpsuits, de maxi jurken, de leren en velours broeken, de penguin pants (met kruis tot aan de grond) en de winterjassen. Fijne warme donsjassen met een asymetrische rits en een langer voorpand, supercool en perfect warm voor de winter dus. Stiekem hoop ik nu al op heel veel sneeuw, want deze jassen zijn zo mooi!

Extra aandacht mag daarbij ook zeker gaan naar de snowboots die NUNUNU in samenwerking met Native heeft ontworpen. Superwarme snowboots dus en dan nog eens met een cool NUNUNU sausje er overheen. Die moeten je kids toch hebben??

Genoeg gaafs dus om vandaag te gaan shoppen of nog heel even naar uit te kijken!

De wintercollectie van NUNUNU (dus zowel drop 1 als drop 2) is vanaf nu, onder andere, te koop bij Orange Mayonaise
----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: