augustus 13, 2016

SOFT GALLERY - WINTER 2016

by

logo

Soft Gallery is het Deense merk dat al jarenlang mooie collecties brengt met supergave prints. Die opvallende prints zorgen er ook dit seizoen weer voor dat de wintercollectie vol met ‘hebben-hebben-hebben’ items zit.

De gebreide trui met col en gouden vlekken staat hier dan ook zeker op de wishlist voor mijn dochter. Echt een geweldig mooie eyecatcher vind ik dat. Maar niet alleen die trui is favoriet. Ook de truien met zigzagprint en vooral de stoerdere prints met skulls en ankers zijn wat mij betreft echte musthaves. Heel veel verschillende prints bij elkaar dus, maar op één of andere manier klopt dat gewoon bij Soft Gallery.

Sommige prints die Soft Gallery brengt zouden over the top en net tè kunnen zijn, maar ze weten het zo te brengen dat alles gewoon heel smaakvol en soms zelfs wat classy is. Een topper dus voor iedereen die van prints houdt, maar voor wie de allover prints van andere grote merken net iets te heftig vindt. Soft Gallery weet z’n allover prints net iets ingetogener te brengen zonder dat het voor de anderen onder doet in coolheid.

In Nederland is Soft gallery o.a. verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.-----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: