januari 16, 2017

GRAY LABEL SS17


byEEN DAG IN HET ATELIER


We lieten al eerder een kleine sneak peek zien, maar vandaag is het dan eindelijk zover en lanceert Gray Label met SS17, Een dag in het Atelier.

En terwijl het buiten nog koud en guur is, we deze week misschien wel kunnen schaatsen – nee niet op de plassen en sloten, maar wel op ondergelopen weilanden – blikken wij alvast vooruit. Naar lente/zomer 2017. Ik kan niet wachten tot de zon weer volop gaat schijnen, de dikke truien en jassen weer de kast in kunnen en het eindelijk lente wordt.

Vandaag 16 januari 2017 0m 2.00 pm lanceert dit alom gerespecteerde Amsterdamse Label. En wat vind ik de nieuwe kleur Sage mooi. En hoera ook voor het mosterdgeel.

Duik met Gray Label het atelier in en ontdek de veelheid aan kleuren en stijlen die de kunstenaar in ieder kind losmaakt. Overgooiertjes, laag zittende broeken, zachte sjaals zonder naad, wijdvallende baby broekjes, lange rokken en baby speelpakjes. En ze hebben een nieuwe groene kleur aan het pallet toegevoegd: Sage. Allemaal voor kleine Picasso’s, die tussen tafels gevuld met alle tinten kleurpotloden bewegen terwijl ze hun lievelingsliedje neuriën en een paar potloden kiezen, die ze mee terugnemen naar de tekentafel. Dit is de plek waar ideeën ontstaan en dromen tot leven komen

Gray Label in de stores – at Orange Mayonnaise  .


----

For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: