januari 11, 2017

RUBY TUESDAY KIDS 2017

by
Mooi met een minimalistische uitstraling en zowel classy als stoer te dragen. Dat is de kleding van Ruby Tuesday kids.
Het mooiste en grootste nieuws voor zomer 2017 bij Ruby Tuesday is toch wel dat ze ook items voor jongens aan de collectie hebben toegevoegd. En dat is goed nieuws voor alle jongens moeders, want de jongenscollectie heeft hetzelfde fijne stijltje als de meidencollectie. Geen heftige kleuren, maar wel prachtige ontwerpen.

Het fijnste van de Ruby Tuesday Kids collectie vind ik altijd dat je de items zowel classy als stoer kunt dragen. Een hele veelzijdige collectie dus met items die uiteraard onderling perfect te combineren zijn, maar het ook heel goed doen in combinatie met denim items en een paar stoere sneakers.

Voor de jongens komt Ruby Tuesday met fijne shorts, mooie sweats en fijne strepen. Perfect om een relaxed stijltje mee te creƫren. Als dat is waar jij en je zoon van houden dan is Ruby Tuesday Kids vast jullie nieuwe favoriete merk.

Net zoals voorgaande seizoenen zijn we ook deze keer weer fan van de meidencollectie. Romantische tops worden gecombineerd met stoere (gestreepte) broeken, zwierige rokken en mooie shorts. Speciale aandacht gaat, wat mij betreft uit, naar de korte dungaree en het doorgestikte vest. De dungaree is heel bijzonder door de plooien bij het broekje en het vest is wel heel nieuw en anders dan al het ander dat we al eens voorbij hebben zien komen.

De Zomercollectie ligt binnenkort in de winkels en je shopt de tofste items bij Orange Mayonnaise


----

For the original post, see Just by Manon blog


Geen opmerkingen: