juni 20, 2014

In de schijnwerpers



MINI RODINI AW 14 - QUEL CARROUSEL

We ontvingen een bericht van Mini Rodini dat we graag met jullie willen delen. Een bericht over de wintercollectie van 2014 en een kleine Sneak Peek.

de AW14 collectie draagt de naam Quel Carrousel en is geïnspireerd op het leven van de mensen achter het circus. Kleren comfortabel genoeg om te dragen wanneer ze reizen met de caravan van stad tot stad in het vroege licht van schemering.

Duurzaam genoeg voor een beetje aspirant acrobaat wanneer hij tijdens de opvoering ondersteboven hangend in Romeinse ringen geconfronteerd wordt met uitdagende situaties. Stijlvol genoeg voor jonge muizen trainers bij de uitvoering  in de ring, waarbij ze begeleidt worden door het circusorkest.

Met een groot aantal duurzame stukken gemaakt van GOTS en Fairtrade gecertificeerde katoen. Dit is een collectie geschikt voor sprankelende activiteiten, vol met plezier en te dragen op een plek  in de schijnwerpers, als ook achter de coulissen.

Ik heb toch wel verschillende meningen gehoord over de collectie en ben dan ook erg benieuwd welke stukken wel - of juist misschien wel niet- door de shops zijn ingekocht. De collectie heeft zeker weer het handschrift van Mini Rodini. Dus ze gaan deze winter vast weer knallen. Zeker na het zien van de onderstaande beelden, ben ik weer overtuigd. Wat een mooie stukken heb ik al gezien. En kan ik nu al zeggen dat ook deze winter weer Mini Rodini in de kast hangt. Wat vinden jullie van de eerste beelden AW14?


-----

For the original post, see KidsroomZuid blog !

SHOP this awesome new collection soon at Orange Mayonnaise


Geen opmerkingen: