februari 20, 2016

EMILE ET IDA 2016


by


Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_7
De zomercollectie van Emile et Ida 2016Met een nieuw seizoen in het vooruitzicht dromen we natuurlijk allemaal over de nieuwste voorjaarskleding voor onze kids, luchtige jurkjes, mooie soepele broeken en shorts. Is het een verlangen naar een zomerse outfit of is het verlangen er omdat we uitkijken naar de eerste zonnestralen? Tja…..
In Frankrijk weten ze wat zomer is, en daarom is de zomercollectie van het Franse kinderlabel Emile et Ida ook altijd weer eentje waar ik op het puntje van mijn stoel van ga zitten. Emile et Ida heeft namelijk de afgelopen jaren al laten zien dat ze supersterk zijn in mooie romantische kinderkleding items, zoals de mooie brocante achtige tops.  Bijzonder blijf ik het vinden dat ze binnen dezelfde collectie en met dezelfde kleuren ook zo’n te gek urban stijltje kunnen creĆ«ren. Cool en funky met hippe dessins en toffe prints!  Die items pik er dan ook met heel veel liefde uit voor mijn zoons.
Om alvast een beetje lente in huis te halen kun je volop genieten van heel veel lookbook foto’s van Emile et Ida ss 2016. Leuke items gezien? De baby en kidscollectie van Emile eit Ida shop je hier.
Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summerEmile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_12Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_11Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_10Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_9Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_8  Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_6Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_4emile et Ida backpack _2016Emile et Ida_ss_2016_kindermode_blog_justbymanon_lookbook_summer_2
-----
For the original post, see Just by Manon blog !

Geen opmerkingen: