februari 01, 2016

TINY COTTONS
by


Tiny Cottons_-9

Tiny Cottons _ kinderkleding - zomer _2016
Tiny Cottons 
De cross prints op de geweldige gestreepte zomer suit verklappen direct dat dit de Tiny Cottons zomercollectie is. Of waren het stiekem de kleuren en de grafische lijnen waar jouw aandacht door getrokken werd?
Geen print is dit zomerseizoen zo populair als de streep, in alle kleuren en diktes verkrijgbaar, maar ik vind de camelkleurige streep van Tiny Cottons absoluut een musthave. Dik genoeg om te combineren met andere dessins, en opvallend genoeg om eyecatcher in een outfit te zijn.
Dit Spaanse merk laat al meer dan twee jaar lang zien dat ze met hun baby en kinderkleding collecties uitblinken in grafische lijnen, en is hun kleurgebruik ieder seizoen weer eentje waar ik door ge├»nspireerd raak. Deze zomer hebben ze naast veel wit, camel en zwarte details het mooie groen in alle nuances toegevoegd aan hun collectie. Groen met een knipoog naar botanische invloeden en puur natuur.
De geweldige dessins, leuke sweatbroeken, jurkjes rokjes en swimwear van Tiny Cottons 2016  staan vanmiddag om 16 uur online.
Tiny Cottons swimsuit
Tiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbookTiny Cottons - kinderkleding -zomer-2016Tiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbookTiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbookTiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbookTTiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbook  Tiny Cottons_zomer_2016-kindermode-trends-lookbook

Geen opmerkingen: