februari 10, 2016

NUNUNU SS 2016



by

Nununu- black t-shirt

Sneak Peek NUNUNU zomer 2016
Wij hebben het al eens eerder gezegd, maar zodra wij op Playtime in Parijs aankomen, gaan wij als eerste onze neus achterna. Huh? Uh ja, ik lieg niet. De stand van NUNUNU ruik je namelijk al van verre! De kleding (en de geur) heeft een soort van bedwelmend effect op ons. Of we zijn gewoon enorm fan van alles wat NUNUNU brengt, dat kan natuurlijk ook het, bijna, hypnotische effect zijn.
Superblij zijn we dan ook dat we jullie vandaag de eerste beelden mogen laten zien van de nieuwe zomercollectie! Eindelijk mogen we jullie ook laten zien waar wij afgelopen zomer tijdens Playtime Parijs zo blij van werden. Of nou ja, laat dat werden maar weg, want enthousiast zijn we nog steeds.
Wij houden gewoon enorm van dat ruige monochome styltje en dan vooral de bijzondere items van NUNUNU zijn ieder seizoen weer onze favorieten. De onesie skirt, de prachtig luxe knitted items met grote skulls en natuurlijk de jumpsuits vinden wij echte musthaves voor jullie kids. Voor jongens kan zo’n relaxed baggy broekje natuurlijk niet ontbreken in de kast. Voor meiden hebben ze heel veel jurken;  strakkere modellen, jurken met ruches (stoere ruches, dat dan weer wel), maxi dresses of oversized baggy jurken. Wat je ook zoekt, NUNUNU heeft het in de collectie en dat alles natuurlijk wel met die ruige stoerheid die de kleding van NUNUNU altijd uitstraalt.
Kortom: weer een meer dan briljante collectie waarvan er zeker weer meerdere items in de kasten van onze kids komen te hangen. Jaloers dat wij straks weer op onze eigen kinderen zijn als we hun kledingkast openen!
Maar goed nieuws voor alle moeders (en vaders) die zich ook wel eens in NUNUNU zoude hullen, speciaal voor Valentijnsdag heeft NUNUNU 2 speciale uniseks shirts voor volwassenen gemaakt. Geluksvogels die wij zijn, hebben we allebei al zo’n shirt gekregen van de ontwerpster zelf en geloof me als ik zeg dat hij tot 1 van mijn favoriete shirts behoort. Ik heb hem al zo vaak aan gehad dat ik me afvraag of mensen al denken ‘daar heb je haar weer met haar (toffe) zwarte shirt.
We moeten nog heel even geduld hebben tot de zomercollectie in de winkels ligt, maar dan hebben we nog genoeg tijd om onze wensenlijstjes te maken. Geniet tot die tijd van het uitgebreide Nununu lookbook 2016 die we jullie vandaag mogen laten zien.
Nununu_zomer-2016_justbymanon
Nununu_cross-shirt-ss_2016 kids_81 Nununu-yellow-2016_justbymanonNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_360_dress_2016_summer_lookbook_justbymanon
Nununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomerNununu_2016_justbymanon_lookbook_zomer
Nununu zomer 2016 en Shadows zomer 2016 zullen vanaf begin maart in de winkels liggen! Welke item, printje of Nununu outfit hoop jij deze zomer aan de garderobe van je kindje toe te voegen? #lovetohear

------

For the original post, see Just by Manon blog !

Geen opmerkingen: