september 01, 2016

MINI RODINI AW16 SECOND DROP

by


YOUNG AND FREE IN ALASKA

Mini Rodini’s tweede – en laaste- drop van de coole herst/winter 2016/2017 collectie lanceert “as we speak”.

En cool wordt het deze winter zeker. Eh, koel! Mini Rodini AW16 is namelijk geïnspireerd op Alaska. “Young and Free in Alaska” is de officiële titel en toont een collectie met aardse tinten en natuurlijk weer een dosis statement-prints, zoals de “Deer print”, de “Snow Bunny” een gekke “Frog” en de “Bear Face”. En wat dacht je van een Leopard Ski Jacket? En oh, de totempalen en zwanenprint zijn ook al zo leuk.

Altijd goed om nog eens te vermelden dat Mini Rodini werkt met GOTS gecertificeerde biologische katoen en gerecycled materiaal.

Vandaag gaan we dus weer heerlijk shoppen. Wat kunnen we verwachten in deze drop? In elk geval de salopettes – musthave item aldus Blender – in zwart en “hot pink”. De winterjassen in vele gedaantes, van leopard tot totempalen. Of een groene effen bomberjack. Super coole (Sebaria) mutsen in blauw leopard, met oren. Een hele toffe “dassen” overall print, subtiel in zwart-creme. Velours, een echte frog en een hartenprint waar wij van smelten. En de P a n d aaaaa! Mooi op de light gewicht grijze wollen longsleeve en op de legging. Enjoy it!


Mini Rodini now in shop at Orange Mayonnaise  !


----

For the original post, see Blender Magazine blog

Geen opmerkingen: