september 25, 2014

AW14 NUNUNU

by

NO! Niet weer zo'n goede collectie!! Niet nog meer mooie fashion. De kasten raken hier vol en de beurs leeg...en dan is daar opeens NUNUNU.  Nou ja, opeens! We waren er al op aan het wachten. Want NuNuNu met zijn rocky invloeden,  blijft geliefd zij ons en bij de Celebs.

Er is geen ander label dat zo omarmd wordt door de Celebs als dit Australische Label. Het is niet voor niets dat Collegien afgelopen jaar een samenwerking aanging met dit Label...en de leuke slofjes transformeerden in supercoole hebbedingen, die nu ook weer uit de kast kunnen...

Nununu, afkomstig uit Israël, werd in 2008 opgericht door Iris Adler en Tali Milchberg. Zij wilden een alternatief bieden voor de clichés in de kindermode. Brutaliteit, humor en stylish en urban design zijn de kernwaarden voor het merk. Elke collectie biedt kwalitatieve en zachte stoffen en veel basiskleuren als grijs en zwart. De ontwerpsters zijn betrokken bij elke stap in het proces. Nununu is er voor jongens en meisjes vanaf 0 tot 14 jaar. 

AW14: wat hebben we veel gaafs gezien...De No! print blijft, maar de 
Het is dat de kledingkasten hier uitpuilen, want anders had ik zeker zo'n baggy geshopt. Stoer zwart, met overallprint in cijfers of stars. Misschien moet ik NUNUNU maar vast op mijn wishlist zetten voor de winter. Want dit merk was goed, is goed & blijft goed.  En hoewel de collectie niet heel erg vernieuwend is t.o.v. het vorig seizoen zien we toch een aantal nieuwe items & kleuren. Wat dacht je van Neon Pink & Neon Yellow. Wij vinden de kleuren werkelijk cool. Mooi & subtiel is de sprankle print. Nog een nieuw item is de one-on-one pants, een broek met dubbele lagen. En de baggyshorts en jurk met tulerokje zijn heerlijke zomerse & stoere items.

Ja, NUNUNU is een cool en comfortabel alternatief voor de baby en kindermode. Dit Israëlische label ontwerpt Fashion voor jongens en meisjes van o tot 6 jaar en komt met een mix van attitude, stijl en humor. Hoge kwaliteit materialen, urban design en basic kleuren maken het tot een uniek label.

Niet voor niks erg geliefd bij de celebs! In Nederland maar zeker ook in de US, zijn menig kids gespot in NUNUNU. We vinden SS14 dan ook erg geslaagd en wil je cool en up-to-date zijn? Check dan zeker dit label! Get Inspired! >> NUNUNU shop je online bij   


-----

For the original post, see KidsroomZuid blog !

Geen opmerkingen: