september 24, 2014

SNAPSHOT YPORQUÉ KIDS

by   
logo


Snapshot Yporque


Madly en deeply in love zijn wij op het Spaanse label Yporqué!  En omdat ik je al hoor denken, een shirt met een motor wat is daar nu zó bijzonder aan…. 


Yporqué maakt kindermode funny, that’s the keyword
Het motor shirt heeft op het voorpand de print van de motor van voren, en op de kanterkant is de motor van behind te zien. Dat is al cool voor jongens die houden van auto’s en motoren. Nog toffer is het als je op het zakje drukt, wat aan het shirt hangt, dan zullen de oogjes van jouw zoontje gaan glimmen als nooit tevoren. Het shirt komt tot leven met een levens echt motor geluid. Kan je je voorstellen wat dat met een kind doet… ( je shopt hem hier )
Snapshot Yporque
De t-shirts zijn van prachtige dunne kwaliteit en sluiten mooi aan. Yporqué valt iets kleiner. ( hier verkrijgbaar)

Snapshot Yporque
De knalrode stekels op deze te gekke hoody sweater maken van aankleden ook verkleden. De PUNK tekst maakt het lekker eigenzinnig.
Snapshot Yporque
De beanies van Yporqué met fake snowboard bril, musthave isn’t it?
Snapshot Yporque

Yporqué heeft een nieuwe chino sweatpant aan hun collectie toegevoegd, het materiaal is super zacht en omdat Yporqué spelen stimuleert hebben ze een extra kniestuk op de broek gedaan. Hierdoor is hij bijna onslijtbaar geworden.
Online is het gevoel van mooie materialen en bijzondere details soms moeilijk over te brengen, vandaar dat ik hoop met deze snapshot jullie ons enthousiasme te laten voelen.
Binnenkort show ik Guus zijn Yporqué style, maar ben je enthousiast geworden over Yporqué dan kun je o.a. bij Orange Mayonnaise de collectie bekijken.
------
For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: