oktober 13, 2015

ECO FASHION ZONDER GEITENWOLLENSOKGEHALTE

by
Eco fashion zonder geitenwollensokgehalteAls je op zoek bent naar een eco-merk dat mooie T-shirts met een flinke dosis humor verkoopt, dan moet je bij Lion of Leisure zijn! 
Een klein en uniek lifestylemerk (ze verkopen ook kussens en tassen) met een bewuste mindset. Lokale en kleinschalige productie, waarbij alle prints met de hand op de shirts gezet worden.

Designer family

De ontwerpers achter Lion of Leisure zijn de Engelse designer Matthew Grove en de Nederlandse designer Saskia Solberg, die gezamelijk ruim 40 jaar ervaring hebben bij grote merken als Nike, Tumble ‘N Dry, Mexx en Imps and Elfs. Samen runnen ze sinds 2013 vanuit hun atelier in Antwerpen dit stoere grafische merk en hebben ze twee dochters.

Shirts van organisch katoen

Dit design duo gebruikt alleen organisch katoen en milieuvriendelijke inkt. In tegenstelling tot de meeste merken werken ze niet met seizoenen. Gedurende het jaar worden steeds styles aan de collectie toegevoegd. Bewust, lokaal en authentiek, maar zonder het geitenwollensokken imago!

Lions of Leisure shoppen

Ondanks het feit dat dit merk kleinschalig is, wordt het al in diverse shops wereldwijd verkocht. De grafische en grappige style slaat aan en Lions of Leisure gaat als een speer! In Nederland zijn de shirts van het merk verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise vanaf € 24,95.

----

Geen opmerkingen: