oktober 14, 2015

OERSCHATTEN OPGRAVEN MAASVLAKTE II


by


IMG_7243

Uit tip voor nieuwsgierige jongens
Het jongste stukje Nederland, Maasvlakte 2 is aangelegd met zand uit prehistorische tijden. Gewonnen diep in de bodem van de Noordzee
bevat dat zand talloze geheimen. Mijn zoontjes zijn er dol op, dino’s, fossielen en botten. Het maasvlaktestrand is een walhalla voor mijn oudste zoontje Thom, die net als Wikipedia alle informatie als een spons heeft opgenomen in zijn hoofd. Met scheppen, zeefjes en een tas waar alle oervondsten in mee naar huis mogen, gaan wij dan zo nu en dan het strand bij de maasvlakte 2 op.
Hoe ouder hoe beter
Alles wordt verzameld, en voorzichtig meegenomen naar huis. In de hoop dat we iets unieks van heel lang geleden hebben gevonden.  Bij thuiskomst wordt alles schoongemaakt – uiteraard met veel zorg. Hierna fotografeert Thom zijn vondsten en zet ze op de site van oervondstchecker . Helaas nog geen dino vondsten, maar wel veel fossielen en mooie stenen rijker.
Steel the boys hun look
Guus |  vest – velours broek met sterren & polo shirt van Kik- Kid | schoenen van H&M studio ( we hebben ze op de parkeerplaats vergeten! )
Mees | sweatshirt van Borxz – broek Vingino – winterjas Mini Rodini – Adidas tubular
Thom | winterjas Bellaire
Heb je toevallig Guus zijn schoenen gevonden op de parkeerplaats van de Maasvlakte, mail je mij dan? 

IMG_7244
IMG_7245IMG_7247IMG_7246  IMG_7248kindermode_winter_2016IMG_7249IMG_7252IMG_7253
IMG_7256IMG_7257----

For the original post, see Just by Manon blogGeen opmerkingen: