september 08, 2013

Ihana Mini - Kidscase post



Lemppareita Kidscase aw13 mallistosta

Eri merkkien syys-talvimallistoja tulee myyntiin tasaiseen tahtiin. Yksi menneellä viikolla julkaistuista merkeistä oli Kidscase. Pienempi merkki jäi ehkä hieman blogeissa riehuvan Mini Rodini -manian jalkoihin, siksi tasapuolisuuden vuoksi muutama minua miellyttävä poiminta Kidscasen aw13 mallistosta. 

Mallisto ei tarjonnut mielestäni mitään mullistavaa, mutta miellän muutenkin merkin vaatteet perusvaatteiksi, joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan. Kuvassa olevia neulosleggareita L käytti viime talvena ja tykkäsin niistä kovasti. Niinpä tilasin ne nyt seuraavassa koossa ja parissa uudessa värissä. Nuo ovat malliltaan sellaiset sukkahousunomaiset (jos tiedätte, mitä tarkoitan?) ja käyvät erinomaisesti mekkojen ja tunikoiden alle. Napakkuutensa takia ne pysyvät käytössä hyvin kuosissaan ja niiden päälle on helppo vetäistä vaikkapa villaleggarit ulos lähtiessä.

Onko Kidscase teille tuttu merkki ja löytyykö heiltä joku teidän suosikkituote?

Kuvat orangemayonnaise.com/

----

For the original post, see > Ihana Mini BLOG !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice that you wanted to share my post, Annica :)!

Have a nice evening and new week,

Juuli

Annika - Orange Mayonnaise zei

Hi Juuli,

You are more than welcome!
When you ordered I did not realize it was you :), so the least I could do was re-posting for you on my blog and on Facebook ! Thanks for the post !
Have a lovely new week for you to !
Annika