september 23, 2013

Stella kids


AW13/14 Stella McCartney

 
 
Uilen op de knieën, maar ook vleermuizen en andere gekke prints. De wintercollectie AW13 van Stella McCartney is weer sterk! Dit Designerlabel komt naast een collectie voor volwassen, elk jaar weer met een complete kidscollectie. Met items voor de kleintjes, zoals boxpakjes met sterk grafische prints maar ook veel items voor jongens en meiden. Stella McCartney is dan ook een toegankelijk en zeer draagbaar designerlabel.

De AW13/14 collectie is geïnspireerd op de energie en geest van de moderne kids van vandaag wat zich vertaalt in een collectie met heldere kleuren en stoere prints. We zien breisels, grijs, zwart en blauw tinten, maar ook de kleur geel komt veelvuldig als accentkleur voor in de collectie. Stoere mutsen en maillots met een leuk accent op de knieën, maar ook een kek militair jacket...alleen voor de echte fashionistas! Dieren zijn ook hier goed vertegenwoordigd, want zo zien we uilen, schapen en vleermuizen.

De collectie is een mooie mix van felle kleuren en gedekte tinten in combinatie met gekke prints waarmee onze allerkleinsten en grotere kids stijlvol de herfst en winter "13/'14 in kunnen. We are crazy about it! Wat vind jij van de Stella McCartney collectie?










Stella McCartney AW13 shop je bij Orange Mayonnaise.

----

For the original post, see > KidsroomZUID blog < !

Geen opmerkingen: