september 17, 2013

Los Banditos !!


 

 
Gesignaleerd met Mini & Maximus: kids van celebs, stylisten en fashionistas. Waarom? Omdat de ontwerpen zo uniek en eye-catching zijn.  Zo ook de AW13 collectie die net in de shops beland is.
Een collectie met de pakkende naam 'Los Banditos' , vrij vertaald de bandieten. Een sterke collectie vol met mooie grafische prints en veel creativiteit. Het feit dat Mini & Maximus werkt met (jonge) kunstenaars zie je terug in de collectie.
Favoriet zijn en blijven de baggybroeken,  soms met een enkele print dan weer met een overall print. En nu ook gespot in het (uberhippe) armygroen...een musthave! De hoody's zijn weer super en heerlijk voor de winter, maar ook de shirts zijn onweerstaanbaar. En eindelijk zien we eens stoere leggings de meiden. Nieuw is het sweat tee - een combi tussen een sweater en een shirt. De prints op shirts zijn weer onweerstaanbaar en het wordt nog moeilijk kiezen, want eigenlijk willen we ze allemaal. Nieuw is ook de asymmetrische belijning in jurkjes en rokjes. En ook voor de meiden zie je army tinten: stoerrrr.  Maar dat niet alleen. Het kleurenpalet bestaat uit grijstinten, zwart, petrolblauw (we love) en verschillende tinten roze met het bij ons zo geliefde vaalroze. Onze favorieten zijn de army uni-sex baggybroek Drop Crotch Pants  en de tunic dress in zwart met grijs. Dit hip surflabel uit Californië is ook ecofriendly. Dat wordt rennen naar de shop!



   








 Mini & Maximus shop je bij Orange Mayonnaise.

---

Voor de originele blog post, zie KidsRoomZuid Blog

Geen opmerkingen: