maart 12, 2015

DE MUSTHAVE BAGGYPANTS VAN SUMMER '15

by





POPUPSHOP

DE MUSTHAVE BAGGYPANTS VAN SUMMER '15

Stop it! We kregen deze reacties van onze lezers afgelopen zondag toen we een recap gaven van de week! Want wat een week. Bijna elke dag kwam er een musthave zomercollectie online. Stuk voor stuk favoriete labels, waaronder dus ook het Scandinavische Popupshop. Het was het gesprek op het schoolplein. “Ik moet dit jaar toch echt dat badpakje bemachtigen voor mijn dochter” gevolgd door “Oh en die broek, ja die staat ook nog op mijn wishlist”.
De broek waar over wordt gesproken…of wordt het wel DE broek van zomer 2015. We kunnen niet anders zeggen dat dat hij heerlijk is…hij valt lekker op, veel meer heb je dan ook niet nodig dan een paar witte gympen, slip ons of slippers. Gecombineerd met een basic shirt – met of zonder statement print -. En wordt het wat kouder dan trekken we een mint-kleurige sweater aan. Mint! Ja, ook voor jongens.
De tijger baggypants die we nog kennen van afgelopen winter was, is en blijft cool! De lion baggypants wordt de nieuwe hit. Tijger of Lion? Wat kies jij?

pop1
pop2
pop3
pop4
pop5
pop6
pop7
pop8
pop10
pop11
pop12

He wears: Lion Baggypants PopupShop  //  Shirt from Korean brand Bien a Bien  // Sweater Popupshop  // Shoes Adidas Superstar

If you are lucky, you can find the Baggypants Popupshop in the Orange Mayonnaise shops.
-------

For the original post, see Blender Magazine online

Geen opmerkingen: