maart 02, 2015

POPUPSHOP


by





EN DE VELE DIERENPRINTS

Popupshop ontdekten we jaren geleden en wat heeft dit merk zich inmiddels gevestigd. Niet verwonderlijk met zulke gave prints. Vorig seizoen shopten wij de baggypants met tijgerprint. Een gekte op Instagram. Telkens als we hem posten kregen we weer vragen van volgers…waar kan ik dat broekje shoppen…Ik heb zelden een item gezien dat zo snel de shops uit vloog. Het grappige is dat als de jongens in huis de kleren uitzoeken, het opvallend vaak dat broekje is. En ook Daan trekt hem vaak uit de kast. De stof was en is ook erg zacht!
Het goede nieuws is dat er in de zomercollectie 2015 een nieuwe variant is op de tijgerbroek. En ongetwijfeld zal het stof wat minder dik zijn, wel zo handig voor de zomerse dagen en nu zijn ook de boorden mee-geprint. Voor de rest, lijkt hij veel op het broekje, dat wij vorig jaar nog uitriepen als DE musthave broek van 2014.
Nog beter nieuws is dat er een nieuw hot item op de loer ligt. De baggypants met lion print….benieuwd welke van de 2 jullie voorkeur heeft.
Maar Popupshop zomer 2015 is fantastisch met de prints van leeuwen, tijgers, panda’s, papagaaien, pinguins en dolfijnen. En het staat geweldig op de onepieces, de badpakjes, bikini’s, de korte broeken, jurkjes en zelfs sokken…oh wat is deze collectie weer goed. De  campagne beelden die Popupshop ons stuurde vonden we niet zo mooi…Wat ons betreft kwam de kledeing helemaal niet tot zijn recht, dus laten we een aantal productfoto’s zien van oa de toppers uit de collectie. Ja, zo gaaf is het dus!
Je vindt Popupshop nu ook hier !
baggy leggings lionbasic sweat pandabikini parrot backgym lionhoodie suits leoone piece pandapopopshop0swimsuits panda

----
For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: