maart 03, 2015

POPUPSHOP SS15

by
logo
popupshop ss15
Als je fan was van de wintercollectie van Popupshop dan ben je dat zeker weten ook van de nieuwe zomercollectie.
Popupshop grijpt met deze nieuwe collectie terug op de succesnummers van afgelopen seizoenen. De badpakken, de bikini’s, de leggings en de baggy broeken met uitvergrote dierenprints zijn weer terug! Dus mocht je afgelopen seizoen naast de oh zo populaire tijger baggy broek gegrepen hebben dan is nu je kans om hem toch nog aan te schaffen, want Popupshop heeft deze topper in de herhaling.
Maar dat is natuurlijk niet alles. Nieuw dit seizoen zijn de kamelen en de pandaberen. Was er vroeger geen reclame die zei: “nothing beats a lion”? Dat zullen ze bij Popupshop ook gedacht hebben, want ook leeuwen sieren de diverse kledingstukken. Zoals elk seizoen heeft Popupshop weer een aantal effen items om fijn te kunnen combineren met al dat print-geweld en het even een tikje minder heftig te maken.
Bij het typen van dit stukje kijkt dochterlief over mijn schouder mee en vraagt bij het zien van onder andere het panda-badpak en de pinguin-jurk of ze die alsjeblieft mag hebben. De prints zijn dus zeker weer goedgekeurd door de kids of althans in ieder geval door die van mij.
Op de foto’s zien we alleen een meisje, maar dat betekent zeker niet dat Popupshop alleen voor meiden is. In tegendeel: voor jongens zijn de stoere dierenprints van Popupshop ook meer dan te gek.
De nieuwe, beestachtige collectie van Popupshop is vanaf nu verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.
popupshop ss15 popupshop ss15    ]]]]]popupshop ss15 popupshop ss15

------

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: