augustus 15, 2015

[BDAY BASH]

byWIN 2x TELLKIDDO POSTER & WEE GALLERY CARDS 

VAN ORANGE MAYONNAISE


Birthday Bash 2nd B-day UrbanMoms.nl x Orange Mayonnaise

Deze week bestaat UrbanMoms.nl alweer 2 jaar! En Orange Mayonnaise is één van de eerste shops die UrbanMoms heeft gesupport from day 1. En laten we eerlijk zijn, de match tussen deze urban shop en UrbanMoms is ook enorm goed. Prachtige unieke urban producten, met founder Annika als drijvende kracht achter deze online boutique.
Onze 2e verjaardag vier ik daarom graag met Orange Mayonnaise, maar natuurlijk ook met jullie! Want zonder jullie dagelijkse support zou UrbanMoms er namelijk helemaal niet zijn. Daarom trakteer ik deze week op fijne items i.s.m. de leukste merken en webshops.

#5 Birthday Bash giveaway i.s.m. Orange Mayonnaise

Vandaag geven we 2 Orange Mayonnaise pakketjes weg: 1 voor jou en 1 voor je vriendin! Een geboorteposter van Tellkiddo en art cards van Wee Gallery t.w.v. € 26,90. Te leuk voor jouw newborn of leuk om weg te geven als kraamcadeautje!

How to win?

1. Like UrbanMoms op Bloglovin’
2. Like Orange Mayonnaise op Facebook
3. En laat ons op hieronder op de blog weten, aan wie jij het 2e Orange Mayonnaise pakketjes wilt geven en waarom…
De winnaar wordt zondag 16 augustus 2015 via de mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag van de giveaway kan niet worden gecorrespondeerd.
HOE WERKT HET? Van 11 t/m 15 augustus 2015 gaat er een giveaway online op UrbanMoms.nl. Elke giveaway gaat om 6.00 uur online op de blog. Meedoen kan t/m zaterdag 15 augustus 2015. Alle winnaars worden op zondag 16 augustus 2015 via de mail op de hoogte gebracht. Om kans te maken op de prijs, moeten de volgers van UrbanMoms.nl een reactie plaatsen onder de betreffende giveaway op de blog.
----------

For the original post, see UrbanMoms blog 

Geen opmerkingen: