augustus 10, 2015

SOFT GALLERY AW15

by
"EACH COLLECTION IS A LIVING GALLERY –A GALLERY ON FABRIC"

Na de Bobo gekte, en een paar dagen vakantie in eigen land, hebben we weer nieuws. Want ook deze Scandinavische collectie is gearriveerd. Wellicht is het nog niet opgevallen, want waren we niet allemaal gefocused op Bobo Choses. Net na de launch van Mini Rodini.
Zoveel moois brengt Winter 2015 ons. Maar nu genieten we vooral nog van de zomer, Met vandaag 32 graden op de teller als we de berichten mogen geloven.
Het beeld van Soft Gallery past hier mooi bij. Want dit merk staat bekend om zijn po√ętische kleding, met verfijnde kleuren en dito prints. Creativiteit door middel van Fashion. Niet verwonderlijk dus dat dit Sandinavische merk graag met kunstenaars uit de gehele wereld samenwerkt.
“Each collection is a living gallery –a gallery on fabric” aldus de filosofie. Het resulteert -wederom – in een prachtige collectie met poederachtige kleuren, fading in fabrics, een portie denim, afgewisseld met “harde” kleuren. We vinden dit zo mooi! En willen wel wat items aan de garderobe toevoegen deze winter.
Wanna Shop Soft Gallery :  Find it at Orange Mayonnaise .

sosoftgsoftgasoftgallsoftgallerysofyspf
For the original post, see Blender Magazine

Geen opmerkingen: