augustus 16, 2015

Tiny Cottons winter 2015


by
logo
Tiny-Cottons-AW-1516-Hibernation
Tiny Cottons winter 2015
Wat een aantal seizoenen nog begon als een merkje voor baby’s in nu uitgegroeid tot een volwaardig kinderkledingmerk. Deze winter heeft Tiny Cottons grotere maten in het assortiment en dat maakt mij persoonlijk heel erg blij!
Ook de collectie zelf is dit seizoen echt heel erg gaaf! Hibernation heet de collectie, wat winterslaap betekent. Verwacht dus veel ijskoude prints, in de vorm van ijsberen, vachtprints, temperaturen ver onder het nulpunt en dennenappels om je wintervoorraad aan te leggen.
Ook de kleuren zijn mooi en passen precies bij een winters bos. De de onepiece in blauw met de bruine dennenappels heeft een goede kleurencombinatie, net als de witte ijsberen op de bruine romper. Door dat verschil in kleuren vallen de prints extra op.
Niets ten nadele van de vorige collecties, maar ik vind de nieuwe collectie van Tiny Cottons echt de sterkste collectie die ze tot nog toe gemaakt hebben. Originele prints in de mooiste kleuren en dan die grotere maten, maken het wat mij betreft echt tot een topper.
Je shopt Tiny Cottons bij Orange Mayonnaise.
Tiny-Cottons-AW-1516 2Tiny-Cottons-AW-16Tiny-Cottons-AW-1516-Lookbook 2
------

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: