augustus 23, 2015

ULTIMATE MATCH: KIDS FASHION & ANIMAL PRINTS

by


Ultimate match: kids fashion & animal prints

Sla een kindermodemagazine open en je ziet kinderkleding, voorzien van dierenprints. Is het een trend of blijft het ieder jaar terugkomen, omdat kinderen het zelf zó ontzettend leuk vinden?
In ons geval is een outfit pas compleet als er iets dierlijks of monsterlijks aan te vinden is. Het vossenshirt van het geweldige Spaanse label Bobo Choses mocht daarom ook niet lang op de plank blijven liggen. Guus had zelf bedacht dat zijn losse vossenstaart daar geweldig bij zou zijn, en uiteraard de tijgerbeanie van Mini Rodini. Met een retro strak overhemdje van Bor*z maken we er een wilde outfit van, grrr...

Eigen stijl

Guus heeft de afgelopen vier jaar eigenlijk alleen maar sweatpants gedragen maar nu hij naar school gaat merk ik dat hij ook graag (net als veel kinderen uit zijn klas) een jeans wil. Bij Noppies zag ik deze ontzettende stoere 'denim' in de collectie, hij is zacht als een sweatpant en stoer als een raw denim. De bont gevoerde laarsjes komen uit een nieuwe H&M collectie, waarover binnenkort meer!
Houden jullie kinderen ook zo van dieren en dierenprintjes op hun kleding?
Shop deze look
Bobo Choses shirt verkrijgbaar bij 
Orange Mayonnaise, Borxz overhemd Bor*z, Noppies denim maat 74-128  Noppies, stoere laarjes H&M, Mini Rodini beanie verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.

-----
For the original post, see FABmama blog

Geen opmerkingen: