maart 17, 2016

LUCKY NO. 7 SUMMER IN THE CITY


by

logoWe hebben het al eens eerder gezegd and we’ll say it again:

WOW, wat zijn wij toch fan van de collecties van Lucky No. 7!!

Die nonchalante, stoere monochrome look maakt van iedere jongen een coole boy. Het motto van Lucky No. 7 is boys only, girls allowed en dat maken ze deze collectie meer dan waar. Meer dan dat zelfs, want Lucky No. 7 heeft vanaf nu ook echt items die alleen voor meiden zijn. Tenzij je jouw zoon graag in een jurk hijst, maar in de meeste gevallen zal dat niet zo zijn. En dus kunnen ook alle meidenmama’s heel blij worden, want de jurkjes van Lucky No. 7 zijn echt heel erg gaaf! Die met die sharks-print? Yes, please!! Dat is wat mij betreft echt een schot in de roos!
Maar natuurlijk ligt het accent van de nieuwe collectie van Lucky No. 7 op de stoere, uniseks monochrome items die we van ze gewend zijn. Summer in the city is het thema en dat uit zich in ijsjes, heel veel ijsjes. Maar wat hoort er nou meer bij de zomer dan ijs? Zowel in de getekende ‘ice ice baby’ print als in de allover ‘I scream icecream’ print, vind je deze ijsjes in de hele collectie terug.
Vorig seizoen introduceerde LuckyNo. 7 de jogdenim in hun collectie. Natuurlijk in een hele stoere zwarte verwassen look. Deze is dit seizoen ook weer aanwezig in de vorm van een baggy short en een sleeveless jacket. Echte musthaves voor coole kleine (en iets grotere) jongens!
Nog meer NIEUW NIEUW NIEUW dit seizoen zijn de petten. Ja echt, Lucky No. 7 komt deze keer met 2 hele gave petten in 1 maat en die past kids van 1 tot 4 jaar. Daar kan je de monochrome outfit helemaal mee af stylen, supergaaf toch?
De nieuwe collectie is vanaf NU verkrijgbaar in de webshop van Orange Mayonnaise, maar wees er snel bij, want ik voorspel dat een aantal van de items de deur uit zullen vliegen!
Enne sssttttttttt…..we mogen jullie ook een kleine primeur geven!! Vanaf augustus komt Lucky No. 7 met een hele echte meidencollectie: Lucky No. 7 girls!! Dat de maten, van zowel de boys als de girls collectie, dan ook nog eens tot en met maat 122-128 gaan lopen, is natuurlijk helemaal erg goed nieuws voor een heel groot deel van onze lezers. En heel stiekem ook wel voor 2 van onze JustbyManon kids :-) 
lucky no 7 4lucky no 7 6lucky no 7lucky no 7 8lucky no 7 2
----
For the original post, see Just by Manon blog !

Geen opmerkingen: