maart 22, 2016

SALT WATER SANDALS

by
logo

Krijg jij bij de naam sandalen al kriebels, en wil  je helemaal niets weten van de trend om sandalen mét sokken te dragen…. Lees dan vooral niet verder!
Niet bestemd voor afritsbroek types!
We riepen vorig jaar al dat sandalen met sokken leuk zijn.  Uiteraard wel alleen als je de juiste sandalen draagt en het combineert met leuk geprinte sokken. Dus niet met een afritsbroek, maar dat hoef ik toch niemand meer uit te leggen.
De Salt water sandals zijn helemaal geen nieuw item, wij schreven over dit merk al in 2012 . Het zijn gewoon fantastische sandalen die nat mogen worden, zelfs kletsnat. Trendy sandalen voor jongens en meiden waar ze de zee mee kunnen inlopen maar welke net zo makkelijk tijdens een bruiloft onder hun mooiste jurkje gedragen kunnen worden.

Voor meisjes ben ik een enorme fan van sandaaltjes met of zonder sokken. Ik vind het überhaupt gewoon te gek. Voor jongens ben ik persoonlijk meer gecharmeerd van een paar vette leren teenslippers, dat is gewoon écht veel stoerder dan een paar sandaaltjes. Voor Guus, die vaak sneller rent dan hij aankan, is het absoluut fijner als zijn sandalen met hem meerennen in plaats van een paar teenslippertjes te dragen die ergens 10 meter achter hem blijven liggen bij een sprintje.
De zomer in je bol?
Heb jij de zomer al in je bol, de nieuwe Salt water sandals zijn hier te koop.
-------
For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: