juli 01, 2015

GROW CHART: BLIJVENDE HERINNERINGEN

by

by LOESJA
Growchart: blijvende herinneringen


GASTBLOG STUDIO FREY
'Wat gaat het snel hè?!'  Het grootste cliché, maar wedden dat je het al meerdere malen hebt gezegd sinds je moeder bent geworden? 
Net zo waarschijnlijk is dat je als trotse ouder ook weleens een streepje hebt getrokken op de deur of het behang, om samen de groei van je kind bij te houden. De makers van Make History raakten hierdoor geïnspireerd en besloten een mooie groeitabel te ontwerpen.

'Plakboek' 

Naast de lengte is er eventueel ook nog voldoende ruimte om andere bijzonderheden te noteren en foto’s te plakken. 

Blijvende herinnering

Wij markeerden de lengte van de kleine man thuis een tijdje met krijt op onze schoolbordwand in de keuken; maar dat werd al snel weggevaagd door zijn mooiste, nieuwe creaties. Toen ik deze tabel voorbij zag komen moest ik hem dan ook direct bestellen. Niet alleen erg handig, maar ook heel stijlvol in de kinderkamer. En een uitkomst wanneer je besluit te verhuizen, die wand toch grag opnieuw wilt verven of wanneer de kleine man of vrouw de meetlat te boven groeit. Je vouwt hem op en hebt een blijvende herinnering. De tabel komt met een kort stappenplan en binnen enkele minuten hangt 'ie. 

Meer moois


Make History heeft nog meer prachtige dingen. In de Time Capsule kun je de mooiste eerste herinneringen aan je kindje bewaren. De capsule komt met verschillende onderdelen om de herinneringen op te schrijven en de favoriete eerste knuffels, speelgoed, kledingstukken in te pakken en te labelen. In de glazen Little Quote Jar kun je de leukste uitspraken bewaren.
De producten van Make History kun je o.a. vinden bij Orange Mayonnaise 
----

Geen opmerkingen: