juni 29, 2016

DE 10 LEUKSTE BABY KLEDINGMERKEN

by

Ik val nog steeds in katzwijm bij lieve ieniemienie babypakjes ook al is er hier thuis geen baby meer te bekennen. De nieuwe kledingmerken en collecties voor de allerkleinsten, die ploppen achter elkaar uit de grond. De kleintjes kunnen fashionable over de grond rollen en kruipen in de leukste outfits. Maar let’s face it, heb je wel eens de aantal keren geteld hoe vaak je snoepige baby op een dag van setje is verwisseld? Is het niet een boertje wat uitmond in een melk waterval of een fruithapje wat er nog net niet helemaal lekker in gaat. Bij mij geen kledingkast vol dure merken. Items van de Hema, Zara, H&M gecombineerd met een eye-catcher kledingstuk van een iets duurder tof merk en de ladies konden in stijl op pad. Zo blijft het allemaal nog een beetje leuk voor je portemonnee en ziet je kindje er evengoed hartstikke cool uit. Vandaag heb ik de 10 leukste babymerken, die je zeker niet mag missen, op een rijtje gezet.

Maed for Mini
Maed for Mini is een jong Nederlands merk die de kindjes in stijl de dag door laten brengen. Met originele grafische ontwerpen en het gebruik van zachte materialen zijn de babytjes om op te eten. De collectie bestaat uit unisex rompertjes en broekjes.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl2
Small Rags
Dit Deense merk is helemaal gemaakt voor kleine hipsters. De kleding van Small Rags is betaalbaar, stoer, comfortabel en super trendy. baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl16

Tumble ‘n Dry Zero
Tumble’n Dry is al een geweldig merk waar je terecht kunt voor allerlei leeftijden, maar sinds kort ook voor de allerkleinsten. Meet de Tumble ‘n Dry Zero collectie, vanaf maatje 50 kun je nu ook al van dit leuke merk genieten.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl12
Z8
Ook weer een super leuk merk van Hollandse bodem Z8. Herkenbaar door hun eigen stijl verrassen ze alle mama’s ieder seizoen weer met de mooiste collecties. Heb je al zin in een zomers gevoel, check de nieuwe Z8 Newborn zomercollectie wedden dat je meteen wilt gaan shoppen?  
Bobo Choses
Wat is er nu niet leuk aan het Spaanse Bobo Choses. Iedere collectie heeft een verhaal met eigen karakters. De met de hand geïllustreerde prints, de bijzondere kleuren maken keer op keer de kledingcollecties ijzersterk. Zo ook de nieuwe zomercollectie ‘Der Blaue Reiter’die geïnspireerd is op de moderne kunst. Heel cool! Bobo Choses is verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl15

Noeser

Als je Lady Lemonade al een tijdje volgt dan weet je dat we groot liefhebsters zijn van het baby kledingmerk Noeser. Het merk is bekend om haar kleurrijke grafische ontwerpen met grappige karaktertjes en lieve verhaaltjes. De collecties zijn geïnspireerd op Scandinavisch design. Ik hou ervan!
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl6 
Petit Bateau
Het Franse Petit Bateau is een fenomeen op het gebied van kinderkleding. Wereldwijd zijn vele moeders dol op de tijdloze collecties. Bijna iedereen heeft denk ik wel iets van Petit Bateau in de kast hangen. Ik was vooral fan van de fijne rompertjes, die heel wat wasbeurten overleefd hebben.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl8

QtieOok weer zo’n leuk en jong merk uit Rotterdam, Qtie, ‘happy clothing for cuties’! Dit betekent stoere en unieke ontwerpen die meteen een glimlach op je gezicht toveren. 
 

Gray LabelHou je van stijlvolle en rustig gekleurde basics dan ben je bij Gray Label helemaal aan het juiste adres. De collecties zijn tijdloos en bestaan uit vernieuwende ontwerpen die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Ideaal! Gray Label kun je winkelen bij Orange Mayonnaise.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl10

Little IndiansHet Nederlandse label Little Indians hoort sowieso in dit lijstje thuis. Met een unisex collectie (ideaal!) weet dit merk als geen ander wat de allerkleinsten nodig hebben. Hier vind je onder andere leggings in allerlei leuke printjes en schoentjes gemaakt van de fijnste materialen voor kleintjes van 0 tot 2 jaar. Kijken dan dus ook eens op Orange Mayonnaise.
-----
For the original post, see Lady Lemonade
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl

Geen opmerkingen: