juli 29, 2016

15X ORIGINELE KINDERCADEAUS ONDER DE 15 EURO

by


Psssst ik geef een feestje, kom je ook? 
Dolle pret kinderfeestjes, hoe meer hoe beter als je het de kinderen vraagt. Maar waar haal jij dit keer weer een origineel cadeautje vandaan? Zonder het risico dat de jarige job het al heeft, het zo origineel is dat het je meer dan 25 euro gaat kosten, je stad en land moet afsjouwen om dat ene leuke cadeautje te bemachtigen en “we hebben alles al” ook geen inspiratie geeft. Je vervolgens op het laatste moment dan toch weer verzandt in prullen, tja want je weet het gewoon even niet meer.
Geen paniek!
Om het je gemakkelijk te maken hebben wij 15 super originele cadeautjes voor kids op een rijtje gezet en wel allemaal onder de 15 euro. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken naar een leuk cadeau en zijn deze cadeautjes ook nog eens een feestje voor je portemonnee. Ons motto voor deze blog – en alle andere die nog komen gaan: Just CELEBRATE , wij zorgen voor de rest!
0 – 1 jaar
kaarten
Wee Gallery ART CARDS (black&white) – €13,00
Deze kaarten zijn te schattig en de jarige baby of dreumes kan er uren naar kijken. Bij OrangeMayonaise.comte koop en ze hebben ook nog een lieve Safari en Pets variant.
2 jaar en ouder
Heads and tails memory – € 9,95
Beginnen bij het begin met memorie voor de kleintjes. Een educatief spelletje met een waanzinnig vrolijke print. 
A Little Lovely Company peer lampje – € 9,95
Is de jarige job bang in het donker? Met de lampjes van A Little Lovely Company niet meer! De kleine nachtlampjes zijn te krijgen in de vorm van een peer, wolk, ananas of ijsje. 
Playon crayon wasco krijtje – € 9,50
Super tekeningen worden met deze wasco krijtjes gemaakt!  Ideaal voor peuter-en kleuterhanden, een bolletje om stevig vast te houden en een punt om lekker mee te kleuren. Green toys raceauto – € 10,95
Hoe meer auto’s hoe beter! Met deze stoere rode race wagen, gemaakt van 100% gerecycled plastic, tover je vast een glimlach op het gezicht van een dreumes of peuter. 

3 jaar en ouder
Vliegtuig bouwset – € 6,99
Voor de kleine piloot die ook nog eens handig is. 
Dinoset schaduwspel – € 12,95
Met dit schaduwspel van Moulin Roty maak je schaduwen op de muur of achter een wit doek en wekt de kleine speler de dinosaurussen tot leven… Grrrr. Het schaduwspel heeft ook nog twee andere varianten: Sprookjes en Circus. 
Krijtplacemats – € 13,50
Met deze placemat 2 vliegen in 1 klap: peuterlief kan lekker krijten zolang de bordjes nog niet op tafel staan en na het eten kan moeders zo de hele handel onder de kraan afspoelen. 

4 jaar en ouder
Ferm Living gym-tas – € 14,00
Voor het eerst naar school? Met dit lieve tasje gaat hij of zij in ieder geval huppelend naar de gymles. 

6 jaar en ouder
KAPLA! – € 11,99/13,99
Wie kent het niet? Nouja wij dus tot voor kort. Maar nu wel en dit is echt ontzettend leuk speelgoed. Ieder kind kan volgens zijn of haar ontwikkelingsniveau en inspiratie een eigen fantasiewereld tot leven laten komen. De houtjes zijn verkrijgbaar in blank hout en in alle kleuren van de regenboog.

7 jaar en ouder
Het leukste Dieren Doeboek – € 9,99
Met dit fantastische teken- en doeboek voor kinderen kom je op een creatieve manier van alles te weten over het dierenrijk. 
Meri Meri Necklaces – € 9,95 en € 8,95 
Voor kleine dametjes heeft de minimarkt-store ook een leuk assortiment onder de €15. Zoals bijvoorbeeld deze leuke originele kettinkjes van het Engelse merk Meri Meri: Stars & Moon (€ 9,95) en Watermelon (€ 8,95).
Behendigheidspelletjes – € 9,95
Deze leuke set bestaat uit 4 houten behendigheidsspelletjes, ieder in een bewaarzakje. Onder andere de kogelpiramide, een tangram en een puzzelkubus zijn ideale spelletjes om de behendigheid van de jarige te testen. 
Stoere stalen drinkfles – € 11,50
Met deze stoere drinkfles maakt hij of zij helemaal de blits. De roestvrij stalen fles heeft een inhoud van 300 ml, lekt niet en is vaatwasserbestendig. De dopjes zijn zelfs in verschillende kleuren te krijgen. 
Alle leeftijden
cd
SWING! JAZZ CD – € 10,00
Een cd vol met bekende liedjes in een jazzie jasje, voor jong en oud, swingen maar!
----
For the original post, see Givaholic blog

Geen opmerkingen: