juli 17, 2016

SNEAK PEEK - LITTLE INDIANS


by

logo


Papa’s en mama’s opgelet! Hou maar alvast ruimte in je shop budget voor de nieuwe wintercollectie van Little Indians.
Tijdens de kinderkleding beurs in Kopenhagen afgelopen januari riepen wij het al op onze social media kanalen. “De Little Indians 2016 wintercollectie is te gek! ” Met vage strepen, rijke breisels en zelfs een fantastisch leren jasje voor kleine hummeltjes. Is geduld hebben op de lancering van deze collectie in September het wachten meer dan waard.

Ik hou van die mooie lichte kleuren die Little Indians deze winter gebruikt. Die matchen perfect met zwart en zorgen samen met de prachtige breisels ervoor dat de outfit een luxe uitstraling krijgt. Luxe en zacht welteverstaan, want het gilet in borg is daar een mooi voorbeeld van. Je zou je kleintje de hele dag willen blijven knuffelen.

Naast de luxere baby en kinderkleding items heeft Little Indians deze collectie ook weer veelvuldig gebruik gemaakt van sweatstof. De soepele broekjes in uni of voorzien van een te gek dessin zijn ooit de start geweest van Little Indian. Nog steeds zijn ze bom en de basis van een coole outfit. Om de collectie goed te kunnen af te stylen, en natuurlijk omdat het komende winter eindelijk weer écht winter wordt ( dat is mijn wens!) zijn er té leuke matching colsjaals toegevoegd aan de collectie.

Bekijk het lookbook van Little Indians winter 2016 en maak alvast je wensenliijstje klaar! Ik zal jullie in september een update geven zodra deze vette collectie in de winkels ligt.


---

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: