juli 30, 2016

GRAY LABEL - WINTER 2016

by
logo 

Gray Label winter 2016


Als er een merk altijd een goede investering is dan is het de kinderkleding collectie van Gray Label wel. Heb je niets om te dragen of is de quote ” with good basics you’ll have endless options” je op het lijf geschreven, dan is de nieuwe wintercollectie van Gray Label een must see voor jou.

Gray Label winter 2016 zit vol met mooie basics, en dan heb ik het niet over simpele basics. Mooie basics die mijn hart een sprongetje laten maken omdat de details, edge afwerking en kleuren meer effect hebben dan een item met een all over print of opdruk. Daarnaast leent de collectie zich er perfect voor om te mixen met urban kindermode merken waar dessin juist de hoofdrol speelt.

Dit winterseizoen is de welbekende sweatpant er weer in alle kleuren van de collectie, en is er een winterversie verkrijgbaar van de bestseller salopette waar ongeveer heel Instagram mee vol gegooid werd. De “earth red” is een natuurlijke kleur die daardoor fantastisch mix met grijs, nearly black maar op en top combineert met soft pink. De nearly black wide neck hooded sweater is zo’n sweater waar mijn jongens helemaal enthousiast van worden. Relax fit door het rechte model, en de mooie halslijn vorm zich mooi rond de nek. Ik denk een winner uit deze collectie.

Je kunt de Gray Label wintercollectie 2016 kopen in de Gray Label webshop en is verkrijgbaar voor baby’s en kinderen in maat 50 t/m 128. 

BewarenBewaren

Geen opmerkingen: