juli 26, 2016

TINY COTTONS OMG!

by

logoEn terwijl bijna heel Nederland vakantie viert lanceert Tiny Cottons vandaag hun vetste baby en kinderkleding collectie voor winter 2016-2017.

Met stoere statement teksten zoals onder andere OMG, I like your face en i am in a silly mood zetten kinderen met deze nieuwe Tiny Cottons collectie direct de toon. Zoals je kunt zien worden de teksten kris kras op alle items gezet en spelen de woorden en teksten de hoofdrol op zowel stoere sweaters als toffe mutsen maar mogen ze ook gezien worden op het iconische witte overhemd. Die is toch zó ontzettend cool!

Tiny Cottons weet voor dit winterseizoen mijn hart te stelen met het kleuren palet van zwart, creme en camel. Het blijkt een killer combinatie voor het nieuwe winterseizoen.

Toffe accessoires voor kinderen!
Naast de mooie collectie, is TinyCottons een kei in het maken van de toffe kindermode accessoires. De mooie wintermutsen met leuke dessins maken ieder outfit af, en zijn natuurlijk heerlijk zacht én warm. Ook niet onbelangrijk. Heb je de hippe hoge sokken ook al een gespot? Of de outfit helemaal compleet gemaakt met de bijpassende leggings? Ik zeg doen!

Shop vanaf 11 uur vandaag de nieuwe Tiny Cottons wintercollectie 2016-2107.


-----

For the original post, see Just by Manon blog

Geen opmerkingen: