juli 02, 2016

JUWEELTJES

byHet zijn net twee kerstbomen Reva en Lucy, ze versieren zich dagelijks volop met sieraden. Ze hebben het niet van een vreemde. Zelf was ik in mijn jonge jaren ook nogal uitbundig met sieraden en ging ik zonder zeker de deur niet uit. De doos vol kettingen, armbanden en ringen die nu op Reva haar kamertje staat is het bewijs daarvan. Voor de verkleedpartijen doen mijn afgeleefde sieraden het hartstikke leuk, maar de status ‘fashionable’ hebben ze allang niet meer. 
De juweeltjes voor de kleine meisjes die ik nu gespot heb zijn veel en veel leuker en zorgen altijd voor een stijlvolle look. Laat je inspireren!!!
A Mini PennyDit Londense merk maakt zulke mooie spulletjes zowel voor kinderen als voor volwassenen. De ‘A Mini Penny lijn’ is speciaal voor de kleintjes en bestaat uit prachtige porseleinen dieren en emaille ballerina’s die voorzien zijn van een vergulde ketting of gekleurde katoenen koord. Alle items zijn vrij van lood, cadmium en nikkel.
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl9
LennebelleDit merk heeft een prachtige en super lieve kindercollectie sieraden die de verbintenis viert tussen een moeder en haar kind. Alle sieraden hebben hun eigen mooie betekenis en zijn verkrijgbaar in zowel zilver als in goud. Voor je kindje kun je er terecht, maar voor mama is er ook genoeg leuks te vinden.
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl14
Little TitleeDit is ook weer zo’n zoet merk dat ik hier echt niet zou kunnen kiezen. De sieraden van dit Franse merk worden handgemaakt en bestaat uit prachtige gouden kettinkjes met mooie hangertjes van fijn gegraveerd goud of met geëmailleerde details. 
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl3
Oeuf NYCEen trendy merk uit New York die van alle markten thuis is, dan hebben we het over Oeuf NYC. De bedenkers van dit merk maken vooral prachtige functionele en aanpasbare kindermeubelen. En dan vind je er ook nog een paar schattige gebreide kettingen in de collectie, te koop bij Orange Mayonnaise.
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl6
All Things We LikeDe dames achter ‘All Things We Like’ zijn Janneke en Daan, dikke vriendinnen. Zij maken vooral sieraden handgemaakt en zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. En helemaal bijzonder de sieraden worden geprint met een 3D printer. 
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl15
Pirates & PoniesVoor stoere diva’s en boys, steel je de show met deze ‘handmade’ kleurrijke dierenkettingen van het Zwitserse merk Pirates & Ponies. 
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl12
Van Saar KidsDeze armbandjes met slagletters komen je waarschijnlijk héél bekend voor. Onlangs kon je op onze blog een bericht lezen over ‘mama sieraden’ waarvan de armbanden van Saar in onze ‘hot list’ stond. En deze stoere armbanden zijn ook in mini-formaat te koop, zo leuk!!!! Verkrijgbaar in zilver (roestvrijstaal), rosé (koper), goud (messing) en naar eigen idee kun je zelf de tekst bepalen. 
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl4
Meri MeriVan de kettingen van het Amerikaanse merk Meri Meri word je gewoon heel vrolijk. Ik kende het merk al van de uitbundige en te leuke party accessoires, maar ze hebben ook een paar vrolijke en humoristische kettingen in de collectie. Perfect voor kleine grappenmakers.

----
For the original post, see LadyLemonade blog
sieraad-sieraden-meisjes-meisje-ketting-cadeau-armband-verjaardag-oorbellen-ladylemonade_nl10

Geen opmerkingen: