juli 05, 2016

DE 10 LEUKSTE MEISJES KLEDINGMERKEN VOOR DEZE ZOMER

by


Met mij kun je alle kanten op qua kledingstijl voor de meiden. De ene dag maken we er een kleurrijk feestje van en de volgende dag kiezen we voor een basic kleur outfit. Uiteraard allemaal in goed overleg, Reva bepaalt het liefst zelf haar ‘outfit of the day’. Lucy doet vooral aan kopie gedrag en papegaait haar grote zus na. Nu de nieuwe lente- en zomercollecties de winkels in druppelen sta ik te popelen om te shoppen. De nieuwe collecties voor de little ladies van deze 10 te gekke kledingmerken heb ik inmiddels gespot en ze zijn om te smullen. Alle meisjes mama’s zet je schrap, want hier komen ze.
1.Soft GalleryAls ik de nieuwe collectie van Soft Gallery zie, dan wil ik dat het NU lente wordt. Pasteltinten, zwarte en grijze kledingitems spelen de hoofdrol deze zomer. Dit Deense merk volgt haar eigen weg en weet precies wat meisjes mooi vinden. Originele prints en mooie kleuren, ik ben helemaal weg van de badpakjes en van de jumpsuit. Soft Gallery is te koop via Orange Mayonnaise.
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl9
2.Miss Ruby TuesdayHou je van een classy touch, rustige tinten en een verfijnde uitstraling dan ben je zeker weten meteen fan van het meisjes kledingmerk Miss Ruby Tuesday. Het kleine jonge zusje van het dameskleding Ruby Tuesday. De  nieuwe collectie is stijlvol, tijdloos, comfortabel en gemaakt van mooie fijne materialen en in één woord ‘eindeloos’. De collectie is verkrijgbaar van maat 116 t/m 176 bij Orange Mayonnaise
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl

3.NoNo
De mini fashionista’s wanen zich deze zomer met het merk NoNo aan een zonnig strandje aan de Franse zuidkust. Nono laat zich dit jaar inspireren door “La douce France”. Frisse kleuren, zonnige geeltinten en tinten van bloeiende Bougainville. Zie je jezelf al zitten in het zonnetje? Naast het vrolijke kleurenpalet vind je in deze collectie ook klassieke Navy/White en mooie grijze kledingitems. 
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl2
 
4.Emile et IdaWie houdt van een romantische look is bij het Franse merk Emile et Ida helemaal aan het juiste adres. De collecties zijn geïnspireerd op oude, vintage items. En deze ingrediënten zie je in de nieuwe zomercollectie overal weer terugkomen. Comfortabele kledingstukken met bijzondere verfijnde details. Het merk is te koop bij Orange Mayonnaise.
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl10

5.Little Miss JulietteOp safari dit voorjaar met Little Miss Juliette betekent chic, maar niet te veel poespas. Stoer, heldere kleuren gecombineerd met aardetinten. De ideale sweatbroekjes en -rokjes zijn ook weer voor dit seizoen een favoriet voor de avontuurlijke meisjes. 
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl3

6.Finger in the Nose
Alleen al de naam van dit merk is geweldig. Finger in the Nose gooit het over een hele andere boeg, lekker brutaal en met een lichte Rock & Roll touch die past bij eigenwijze stoere meisjes. Er wordt veel gebruik gemaakt van zachte materialen in effen aarde tinten. Je shopt de nieuwe collectie hier by Orange Mayonnaise.
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl8
7.Kidz ArtWil je deze zomer los met vrolijke frisse tinten, check dan heel snel de nieuwe zomer collectie van Kidz Art. Kleur, kleur en nog eens kleur vind je in de hele collectie terug en in de kleinste details, zoals linten, strikjes, labels en knoopjes. En extra leuk alles kan gewoon onderling met elkaar gecombineerd worden. Deze mix maakt van jouw kleine dame deze zomer een opvallende verschijning. 
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl4
8.Little 10 days
Little 10 Days
 is het kindje van het volwassen merk 10 Days. Een label voor basic fashion lovers die comfort en stijl zoeken voor hun kleine meid en voor zichzelf. Kortom een tijdloos no nonsense merk waarbij mama en dochter in dezelfde stijl op pad kunnen. 

 
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl6

9.Billie BlushAls ik het Reva zou vragen, dan kiest ze 100% zeker voor het Franse merk Billie Blush. De kleding is op en top girly net zoals Reva. Lieve jurkjes en rokjes, glitters mooie kleuren, in deze kleertjes voelen meisjes zich als een prinsesje. 
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl5

10.B-Nosy
We zijn een superleuk nieuw meidenmerk rijker, het Nederlandse B.Nosy. Door de verschillende soorten items, kleuren en dessins in de collectie slaag je altijd bij dit merk. Jurkjes, leggings, maar ook stoere sweat pants en shirts maakt het dat je volop kan variëren. Ideaal als je dochtertje nogal eens kan wisselen van stijl. 
----
For the original post, see Lady Lemonade blog
meisjes-kleding-fashion-collectie-voorjaar-lente-jurkjes-zomer-meisje-merk-kidsfasion-nieuw-inspiratie-ladylemonade_nl7
BewarenBewarenBewarenBewaren

Geen opmerkingen: